Ανετη πρόκριση για τον Εργοτέλη

Κύπελλο Ελλάδος | 16 Σεπτεμβρίου 2018, 18:54

Ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλός, νίκησε 0-3 τον Ερμή Αμυνταίου και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο της και σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχε τον απόλυτο έλεγχο. Από τα πρώτα λεπτά το σύνολο του Νίκκι Παπαβασιλείου έδειξε τις προθέσεις του και προηγήθηκε στο 16’ με τον Έφορντ.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης ήταν ακόμη καλύτερος και πέτυχε άλλα δύο τέρματα. Στο 58’ ο Ιατρούδης με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-2, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Στο 90’ ο Μπουρσέλης είχε δοκάρι για τους νικητές.

Ερμής Αμυνταίου (Κώστας Μαργιορίδης): Ηλιόπουλος, Πιριτσάους, Σιδηρόπουλος, Γεωργιρζίδης (75’ Βασιλειάδης), Κουτσομήτρος (71’ Δόνες), Αμαραντίδης, Χαμαλίδης, Τσορλίδης, Ηλιάδης (84’ Μαρκόπουλος), Αθανασίδης, Χαϊτίδης

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Χανιωτάκης, Mαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (74’ Μπουρσέλης), Ιατρούδης (80’ Αντωνίου), Καπνίδης (71’ Σταθόπουλος), Έφορντ.

Estrella
Papantonakis Cards