Άνετη επικράτηση επί των Σφακίων, χατ τρικ ο Γιαννακούρος

Σφακιά Νέος Ηρακλής | 14 Μαΐου 2017, 20:01

Ένα ευχάριστο απόγευμα είχε ο Νέος Ηρακλής στα Νεροκούρου υποδεχόμενος τα Σφακιά. Νίκη με το ευρύ 6-1. Ντεμπούτο για δύο 14χρονους, ο ένας εκ των οποίων (Μελίδης) σκόραρε. Χατ τρικ ο Γιαννακούρος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το σκορ άνοιξε ο Διούδης στο 15ο λεπτό. Ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με τον Χρήστο Καγιαδάκη δέκα λεπτά αργότερα. Στο 35′ ο Γιαννακούρος ξανάδωσε προβάδισμα στο Νέο Ηρακλή. Το 2-1 ήταν το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Γιαννακούρος πέτυχε δύο ακόμη τέρματα (50′, 55′) ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1. Ο Διούδης, με το 2ο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το 5-1 στο 70ο λεπτό.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Σπύρος Γαλάνης έδωσε την ευκαιρία σε δύο 14χρονα παιδιά, από την παιδική ομάδα, να πάρουν το βάπτισμα του πυρός. Στο 85′ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ο Μελίδης και ο Παλαθούρας.

Ο πρώτος μάλιστα σκόραρε στο φινάλε διαμορφώνοντας το τελικό 6-1. Ντεμπούτο που -αν μη τι άλλο- θα το θυμάται. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σήφη Τζωρτζάκη.

Νέος Ηρακλής (Σπύρος Γαλάνης): Κωνσταντουδάκης, Αυγερός, Γυρβαλάκης, Καραδάκης, Αμαξόπουλος, στυλιανουδάκης, ξανθάκης Γιαννακούρος, Διούδης (85′ Μελίδης), Δελήμπασης (85′ Παλαθούρας), Ι. Πολλάκης (60′ Μερκάι).

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Ν. Σφηνιάς, Μαν. Σφηνιάς, Δεληγιαννάκης, Ι. Τζωρτζάκης, Μπούχλης, Συγγελάκης, Ξηράκης, Καγιαδάκης, Δενάκης, Σήφης Τζωρτζάκης.

Estrella

Papantonakis Cards