Ανετη επικράτηση (7-0) επί του Ν. Ηρακλή με 4 γκολ του Μπέιντο (pics)

Χάλης Νέος Ηρακλής | 23 Απριλίου 2017, 13:29

Σε μια άνετη επικράτηση έφτασε την Κυριακή το πρωί στους Αγίους Αποστόλους ο Χάλης κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 7-0 το Νέο Ηρακλή Νεροκούρου. Σπουδαία εμφάνιση για τον Μπέιντο, που σημείωσε 4 γκολ, φτάνοντας έτσι σε σύνολο τα 22 φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Βαρυπέτρου διατηρείται έτσι στο “παιχνίδι” της ανόδου στην Α’ κατηγορία και ειδικότερα της 2ης θέσης.

Xalis Neos Iraklis 2

Xalis Neos Iraklis 3

Το α’ ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε τρία τέρματα, ανοίγοντας το σκορ με τον Λενταράκη με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βασίλειου στο 10’, για ν’ ακολουθήσουν στο 18’ και στο 25’ τα δύο πρώτα γκολ από τον Μπέιντο.

Xalis Neos Iraklis 5

Xalis Neos Iraklis 6

Xalis Neos Iraklis 13

Οι ρυθμοί του Χάλη δεν έπεσαν στην επανάληψη και ειδικότερα μετά το 60’ ακολούθησαν τα υπόλοιπα 4 τέρματα, με τον Ηλιάκη να σημειώνει το 4-0, τον Μπέιντο από πάσα του Ηλιάκη στο 65’ να πετυχαίνει χατ-τρικ και να σημειώσει έτσι το 5-0, ενώ στο 6-0 οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Μπέιντο να σερβίρει για τον Ηλιάκη, που σκόραρε από κοντά, για να διαμορφωθεί το τελικό 7-0 από τον Μπέιντο στο 85’.  

Διαιτητής: Τσαπαρίδης
Βοηθοί: Μπαντά – Κολοκοτρώνης

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Φραγκούλης, Λενταράκης, Σταφύλοβ Ν., Βανγκέλι, Σαχμπαζίδης (68’ Μήτρου), Κουφάκης, Βασιλείου, Πενταράκης, Μανελάρι (53’ Σωπάσης), Σταφύλοβ Γ. (70’ Γιακουμάκης), Μπέιντο, Ηλιάκης

Νέος Ηρακλής (Σπύρος Γαλάνης): Κωνσταντουδάκης, Αυγερός, Γυρβαλάκης, Μερκάι, Αμαξόπουλος, Παπαδάκης Περ. (70’ Πολλάκης Β.), Γιαννακούρος, Στυλιανουδάκης, Πολλάκης Ι., Ξανθάκης, Μελίδης (46’ Διούδης)

Estrella

Papantonakis Cards