Ανετα ο Ηρακλής τους “11” των Ροδωπού | pics

Ροδωπού Ηρακλής Νεροκούρου | 25 Φεβρουαρίου 2023, 20:09

O Hρακλής Νεροκούρου ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο των Ροδωπού στην έδρα του (7-1) και διατηρεί τις ελπίδες του για τίτλο.

Oinolatris

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν εύκολα να φτάσουν στη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να παρατάσσονται στο γήπεδο με μόλις 11 παίκτες!

Πάντα στο κόλπο του τίτλου ο Ηρακλής που πλησίασε με ματς παραπάνω τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα στον ένα βαθμό. Χαμηλά παραμένουν από την άλλη τα Ροδωπού.

Τα πάντα είχαν κριθεί ουσιαστικά από το πρώτο 45λεπτο, με τον Ηρακλή να σκοράρει πέντε φορές. Δύο γκολ πέτυχε ο Μυριδάκης στο 17′ και το 27′ και ακόμα τόσα ο Ξανθουδάκης στο 25′ και το 42′, ενώ πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ και ο Σπανουδάκης που βρήκε δίχτυα στο 37′. Και τα πέντε γκολ σημειώθηκαν με σουτ.

Τα Ροδωπού είχαν μειώσει προσωρινά σε 3-1 με πέναλτι του Νίκου Καλογεράκη, με το ημίχρονο να κλείνει στο 5-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής έκανε το 6-1 με σουτ του Γιαννολάρη στο 68′ και το τελικό 7-1 με τον Μπολανάκη λίγα λεπτά μετά.

Διαιτητής: Ψιλιτέλης
Βοηθοί: Χατζηδάκης – Σακελλαρίδης

Ηρακλής Νερ. (Ανδρέας Παπαδομανωλάκης): Πετράκης, Καράκης (46′ Ξυλάκης), Ξενάκης, Κοντόπουλος, Κωνσταντουδάκης, Παπαδάκης (62′ Καλυκάκης), Μπολανάκης, Σπανουδάκης (46′ Γλυνιαδάκης), Μυριδάκης 62′ Κώτσος), Ξανθουδάκης, Μαθιουδάκης (46′ Γιαννολάρη).

Ροδωπού (Γιώργος Καλαϊτζίδης): Μπραουδάκης, Παπαγιαννάκης, Λουπασάκης, Γιαννουδάκης, Κρομμύδας, Καλογεράκης Ν., Καλογεράκης Ι., Κοντραλλίου, Παπαδάκης Γ., Ασγουδάκης, Νικολακάκης.

Estrella

Rabona ad