Άνετα η Βουλιαγμένη στην Κρήτη

Πόλο 17 Οκτωβρίου 2020, 16:44

Νέα ήττα για του γυναικεία ομάδα του ΝΟ Ρεθύμνου. Όπως και στην πρεμιέρα κόντρα στην Γλυφάδα, έτσι και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη στο Ηράκλειο με 17-4.

KTEO Κρήτης

Οι γυναίκες της Βουλιαγμένης έκαναν το “2 στα 2” στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Αντιόπης Μελιδώνη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και “έχτισε” σταδιακά διαφορά ασφαλείας φθάνοντας στο τελικό 17-4.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη σκόρερ του αγώνα, η Ίλσε Κούλχαας, πέτυχε περισσότερα τέρματα από την ομάδα του ΝΟΡ (πέντε έναντι τεσσάρων). Τα γκολ της Κρητικής ομάδας (η οποία διαθέτει το νεανικότερο ρόστερ της κατηγορίας) σημείωσαν οι Γαβαλά (2), Κυριακάκη (1), Παναγιωτάκη (1).

ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Βουλιαγμένης 4-17
Οκτάλεπτα: 1-5, 2-3, 0-4, 1-5
Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Δασκαλάκης
Αλυτάρχης: Μιχάλης Σπαγουλάκης

ΝΟ Ρεθύμνου (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Λαμπαθάκη, Κυριακάκη 1, Μ. Φαρμάκη, Τσιουγκρή, Παπαδάκη, Φραγγελάκη, Παναγιωτάκη 1, Γαβαλά 2, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Παντελιδάκη, Νύκταρη.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 5, Ανδρεάδη, Μουστακαρία 3, Γιαννοπούλου 1, Καλογεροπούλου, Νίνου 2, Πάτρα 1, Γαρδέρη 1, Σάντα 3, Κοντονή 1, Καϊάφα, Μαυρωτά.

Synagogi

Rabona ad