Ανέστης Τσετινές: Το δεξί χέρι του Μπιλ Πάπας “ακτινογραφεί” την Ξάνθη

Super League 2 14 Ιανουαρίου 2021, 18:20

Ο Ανέστης Τσετινές, αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ και δεξί χέρι του ιδιοκτήτη Μπιλ Πάπας τοποθετείται για όλα τα θέματα που αφορούν την Ξάνθη παραμονές της έναρξης της σεζόν.

/Bella Pizza

Σε συνέντευξη που υπάρχει στην ιστοσελίδα aox1967.gr, ο παράγοντας της Ξάνθης μιλά για όλα τα θέματα που αφορούν το, για τους περισσότερους, ισχυρότερο φαβορί της φετινής Σούπερ Λιγκ 2. Κάνει λεπτομερή αναφορά σε ό,τι αφορά τα διοικητικά και αγωνιστικά ζητήματα του συλλόγου και σε κάθε περίπτωση λύνει πολλές απορίες που έχουν να κάνουν με τη νέα εποχή στην οποία βρίσκεται η Ξάνθη.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό ξεχωρίζουν αυτά που λέει και είναι τα εξής: «Εχουμε γύρω στους 30 παίκτες από τους οποίους κάποιοι είναι να φύγουν, κάποιοι θα έρθουν. Φτιάχτηκε τον Σεπτέμβριο η ομάδα. Με τρία ματς την εβδομάδα, είναι απαιτητική η κατάσταση που και… 40 να είχαμε θα χρειαζόντουσαν. Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη, κάρτες, αλλά και τραυματισμοί να μην υπάρχουν χρειάζεται rotation στην πορεία, δεν μπορεί η απόδοση να μείνει στο ίδιο επίπεδο με μια ενδεκάδα όλη την σεζόν, πρέπει να φρεσκάρεται. Ο προπονητής αυτά πρέπει να τα κοιτάξει σοβαρά, η ομάδα χρειάζεται να είναι φρέσκια και ανταγωνιστική καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος».

Διαβάστε όλη του την συνέντευξη.

Πώς έγιναν οι πρώτες συζητήσεις και σας ανέθεσε ο Bill Papas την συγκρότηση του συλλόγου;

Ο κ. Papas έψαχνε να επενδύσει σε μια ομάδα. Αγαπάει το ποδόσφαιρο, τον ενδιέφερε. Υπάρχει μια προσωπική γνωριμία του Bill Papas με τον Γιώτη τον Παναγιώτου (διευθυντής MGC SPORTS και manager του συλλόγου αναλαμβάνοντας και το scouting, στενός συνεργάτης του Ανέστη Τσετινέ ). Το ένα φέρνει το άλλο. Μάθαμε ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα μας. Μπήκαμε στην υπόθεση μιλώντας με τον κύριο Papas για τις προοπτικές του συλλόγου, σιγά-σιγά καταστρώσαμε το σχέδιο δράσης για την αγορά, το ξεκίνημα και όταν ήρθε η ομάδα στα χέρια μας μπήκαμε σε μια σειρά. Ανατέθηκε σε μας το πλάνο που ήταν σαφές και όλα ξεκίνησαν με αυτήν την λογική. Ο Papas μας ρώτησε χαρακτηριστικά αν δεχόμαστε την “πρόκληση” και πλέον με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση και την πρόκληση, μπήκαμε να “κολυμπήσουμε”.

Μιλήστε μας λίγο για το διοικητικό συμβούλιο και τις αρμοδιότητες του.

Την θέση του Προέδρου την κατέχει ο κ. Γιαμουρίδης που είναι και διευθύνων σύμβουλος. Κανονικά τώρα είναι πρόεδρος ο κ. Γιαμουρίδης, στην πορεία όμως θα μπει ο κ. Papas που είναι ο χρηματοδότης της ΠΑΕ. Είναι ο Φάνης Ουζουνίδης αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος. Ο Χρήστος Καραγκιοζέλης μέλος της ΠΑΕ που είναι διευθυντής του οικονομικού τμήματος της ομάδας μας. Υπάρχουν και τρία παιδιά που τα γνωρίζετε όλοι που είναι μέλη. Ο Ανδρέας Γκλαβίνης, η Σοφία Ψωμά και ο Μάκης Τζάτζος.

Μια κουβέντα για το τεχνικό team του συλλόγου.

Προπονητής ο κ. Πόποβιτς, βοηθός άμεσος ο Γιώργος Μαραντάς, δεύτερος βοηθός ο Arthur Dilles, Κάλατς Ζέλικο και Αλέκος Μαλαδένης προπονητές τερματοφυλάκων, ο Μιχάλης Μαντικός αναλυτής αγώνων και τέλος ο Σκοτ Σμιθ γυμναστής.

Πόσοι παίκτες είναι στο σύνολο του ρόστερ;

Εχουμε γύρω στους 30 παίκτες από τους οποίους κάποιοι είναι να φύγουν, κάποιοι θα έρθουν. Φτιάχτηκε τον Σεπτέμβριο η ομάδα. Με τρία ματς την εβδομάδα, είναι απαιτητική η κατάσταση που και… 40 να είχαμε θα χρειαζόντουσαν. Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη, κάρτες, αλλά και τραυματισμοί να μην υπάρχουν χρειάζεται rotation στην πορεία, δεν μπορεί η απόδοση να μείνει στο ίδιο επίπεδο με μια ενδεκάδα όλη την σεζόν, πρέπει να φρεσκάρεται. Ο προπονητής αυτά πρέπει να τα κοιτάξει σοβαρά, η ομάδα χρειάζεται να είναι φρέσκια και ανταγωνιστική καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Μίλος Πέτροβιτς ο τελευταίος που ανακοινώθηκε μαζί με τον Κέλαβα που ανακοινώνεται σήμερα, θα έρθουν και άλλοι;

Θα πάρουμε έναν εξτρέμ και σίγουρα έναν σέντερ φορ. Ο Μίλος Πέτροβιτς είναι παίκτης που είχαμε κλείσει από τον Σεπτέμβρη, ήταν διακαής πόθος όλων μας και του προπονητή γιατί είναι πολυεργαλείο και δεν μπορούσε τότε να έρθει σπάζοντας το συμβόλαιο του. Εγιναν διαβεβαιώσεις για τον Δεκέμβρη από την ομάδα του ότι θα συμβεί αυτό, όπως και έγινε.

Ο εξτρέμ και ο επιθετικός θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα;

Ο εξτρέμ ναι, είμαστε κοντά (Μυστακίδης, χωρίς να το αναφέρει), ο φορ πιθανότατα λίγο αργότερα γιατί έχουν γίνει κρούσεις σε παίκτες που θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω και περιμένουμε.

Τους είναι εύκολο να έρθουν σε μια ομάδα SL2;

Συνήθως οι παίκτες που επιλέγουμε να φέρουμε δεν είναι παίκτες Β’ Εθνικής, ούτε οι Ελληνες ούτε οι ξένοι. Αυτό γίνεται βάσει γνωριμιών με παίκτες και μάνατζερ αλλά και βάση του project που τους παραθέτουμε αλλά και της υγείας που υπάρχει.

Tα συμβόλαια είναι μονοετή, με αστερίσκο στο να παραμείνουν και στην μεγάλη κατηγορία αν ανέβουμε;

Τα συμβόλαια είναι ανάλογα με την ηλικία του παίκτη, βιογραφικό κτλ. Για κάποιους είναι μονοετή, για κάποιους θα είναι ακόμα και εξάμηνα τώρα, για κάποιους είναι διετή. Ολα γίνονται βάσει προγραμματισμού και τι περιμένουμε από αυτόν. Μέχρι 31 Γενάρη οι μεταγραφές, υπάρχει χρόνος μετά και για ελεύθερους αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτός ο χρονικός ορίζοντας, τους θέλουμε άμεσα τους παίκτες γιατί αλλιώς μένει πίσω ο προγραμματισμός στο τι ζητάμε.

Η ομάδα είναι έτοιμη; Είχαμε και παύσεις γι’ αυτό, μπορούμε να ανταποκριθούμε;

Βέβαια. Οι παίκτες προπονούνται καθημερινά όλους αυτούς τους μήνες παρά ότι υπήρχε ένα μικρό διάστημα παύσεις που κάναμε γκρουπάκια. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε αγωνιστικά. Εκτός από τους τραυματίες που έχουμε (Ιτσο, Βασίλιεφ) οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή. Θα είναι ένας “ευχάριστος πονοκέφαλος” για τον προπονητή, θα χρειαστεί ειδική διαχείριση είναι η αλήθεια, σας το είπα από την αρχή πως το rotation απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε οι παίκτες να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τον σύλλογο ώστε όλοι να κερδίσουν με την ζέση τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάθε παιχνίδι.

Ο Απόλλων Λάρισας την Κυριακή… Παγίδες στο ματς; Εχει έμπειρους παίκτες πάντως.

Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, ειδικά τώρα που οι παίκτες έχουν να παίξουν από τον Μάρτη, το ματς έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έμπειρη στην κατηγορία, ξέρει να διαχειρίζεται την έδρα της και τα αποτελέσματα. Μπορεί να τα πάρει ακόμα και από μεγάλες ομάδες. Σεβόμαστε τους πάντες, δεν φοβόμαστε κάτι και κανέναν, αλλά τους σεβόμαστε. Δεν θ’ αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Θα πάμε να παίξουμε όπως ένα μεγάλο ματς. Δεν έχουμε περιθώρια γι’ απώλειες. Στόχος η νίκη, είναι ξεκάθαρο αυτό. Στόχος άμεση άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 1.

Στο γήπεδο έχετε κάνει εργασίες, πείτε μας μερικά πράγματα γι’ αυτό.

Οι εργασίες σε πρώτη φάση αφορούσαν τον χλοοτάπητα στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο. Εγιναν εξίσου εργασίες στα αποδυτήρια, βαψίματα, ιατρικοί χώροι, νέα μηχανήματα, γυμναστήριο, αποδυτήρια ανακαίνιση σε ό,τι αφορά το προπονητικό κέντρο. Επίσης έρχονται στα γραφεία, επεκτάσεις σύντομα. Σε ό,τι αφορά το γήπεδο βγήκαν τα παλιά καθίσματα, θα μπουν τα νέα κόκκινα καθίσματα και εν όψει αυτού έγινε μια συντήρηση στις κερκίδες . Μπετόν στις κερκίδες όπως καταλαβαίνετε. Τα αποδυτήρια του γηπέδου, καταπακτές… Τα καθίσματα πιστεύω μέχρι τον Φλεβάρη θα τοποθετηθούν όλα, λόγω του covid-19 έχουμε κάποιες καθυστερήσεις. Μέχρι τέλη Φλεβάρη και πιο νωρίς έτοιμο το γήπεδο. Θα γίνει περίφραξη του χώρου, δεν μπορεί να είναι ένα γήπεδο ανοιχτό σε όλους όταν δεν έχουμε ματς, θα υπάρχουν δεντράκια, θα υπάρχουν πόρτες, θα γίνει κανονική περίφραξη με κεντρική είσοδο που θα μπαίνουν λεωφορεία κόσμος κτλ.

Τι έχει στο μυαλό του ο Bill Papas με τους υπόλοιπους χώρους του γηπέδου, Le Chalet;

Για το Le Chalet δεν γνωρίζω πολλά αλλά νομίζω πως δεν μας ενδιαφέρει σαν επένδυση, είναι απαγορευτικό. Δεν έχω κάτι να σας πω ακόμα σχετικά με αυτό. Θα κάνουμε κάποια πράγματα για τις Ακαδημίες, ίσως ακόμα και σε άλλο μέρος της Ξάνθης. Νοικιάζουμε τους χώρους στο Le Chalet αλλά στο μέλλον δεν μας ενδιαφέρει η προσέγγιση του. Κοιτάζουμε το κλίμα, την απόσταση από την πόλη, θα κάνουμε κάτι σίγουρα αλλά πάμε προσεκτικά.

Με το πέταλο του γηπέδου;

Ναι, αυτό θέλουμε να το κάνουμε, είναι μέσα στα πλάνα μας, πολλά πράγματα ξέρετε θα πάρουν την τελική ευθεία τους με τον ερχομό του κ. Papas που λόγω των δεδομένων με απαγορεύσεις ταξιδιών από την Αυστραλία. Μετά από έξι μήνες όλα αυτά που ακούτε, έχουμε στο μυαλό μας να τα βάλουμε και να τα κάνουμε πράξη. Πρέπει όμως να έρθει ο Bill Papas ώστε να δώσει το τελικό ΟΚ γιατί εκεί μιλάμε για σημαντικότερα έργα σε όλα τα επίπεδα.

Η προηγούμενη διοίκηση υστερούσε στο επικοινωνιακό. Δεν τα πήγαινε καλά με τους φιλάθλους, ήταν στα μείον της. Θα κάνετε κάτι σχετικά με τον συνδετικό κρίκο κόσμου-φιλάθλων;

Ναι, έχουμε αποφασίσει στο μέλλον να βάλουμε έναν τέτοιο άνθρωπο να τρέξει κάτι τέτοιο, δεν έχουμε αποφασίσει ποιος και τι βέβαια. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμαστε μια τέτοια κίνηση. Ολοι βέβαια από τη μεριά μας είμαστε ανοιχτοί από την ομάδα και το διοικητικό συμβούλιο στον κόσμο. Αλλά θα μπει στο μέλλον ένα τέτοιο άτομο σε μια θέση αντίστοιχη. Διαρκείας δεν χρειάζεται να βγάλουμε τώρα. Από του χρόνου με όλα τα πράγματα με το καλό να είναι θετικά γι’ αυτό.

Πόσα άτομα επιτρέπονται στις αποστολές; Κόσμος θα μπορέσει να μπει με κάποιες προσκλήσεις; Πείτε μας κάποια πράγματα για τις κάρτες μέλους…

Οχι προς το παρόν, θα το δούμε στην πορεία ,τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι αυστηρά και δεν θέλει κανένας να μην είναι προσεκτικός, θα τηρήσουμε τα πάντα στο ακέραιο. Αν μπορέσουμε κάτι να κάνουμε… ίσως καμία πρόσκληση αλλά μιλάμε για ελάχιστο αριθμό. Θέλουμε πάντως να κάνουμε το κλικ να έρθει ο κόσμος μας κοντά. Οι κάρτες μέλους είναι ένα σημαντικό κομμάτι για εμάς. Δεν έχει εισπρακτικό χαρακτήρα για εμάς, ούτε ο κόσμος να σκέφτεται τι προνόμια θα έχει, που θα έχει, αλλά το σημαντικό είναι το ηθικό ζήτημα, η ιδέα της υλοποίησης είναι καθαρά ηθικής αξίας, να είμαστε μέλη αυτού του μεγάλου συλλόγου. Υπάρχει το γραφείο και το weareaox.gr που ενημερώνει για τα πάντα, αλλά για εμάς είναι ο πυρήνας, αυτό γίνεται και στα μεγάλα club του εξωτερικού. Θέλουμε να γίνει ένα μεγάλο club ο ΑΟΞ, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, σιγά-σιγά κάνουμε βήματα προς αυτό. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και στην ομάδα μας, με υγεία. Χρειαζόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα μας, να είμαστε γεροί και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο, να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν.

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

bd138

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

bandar togel online

bandar togel online

situs poker online

togel online

login joker123

situs sbobet terpercaya

agen slot online

tante4d

qqemas

mpo757

bola88

qqdewa

http://11mail.catholicworker.org/

http://27rqdsc86t.danluu.com/

http://3.preciousplastic.com/

https://developer.sweetyhigh.com/

https://tribler.orgwww.tribler.org/

http://20.sorgalla.com/

http://20.sorgalla.com/poker-online/

http://20.sorgalla.com/poker-online/

http://20.sorgalla.com/sbobet/

http://20.sorgalla.com/togel-online/

https://bd138.com/

https://bd138.net/

https://bd138.org/

https://bd138.info/

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

agen slot online

agen slot online terbaik

situs agen slot online

agen slot online terpercaya

agen slot online indonesia

agen slot online

situs sbobet terpercaya

agen slot online resmi

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online