Ανέλαβε το τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ ο Ζελεσκίδης

Κολύμβηση | 23 Αυγούστου 2023, 18:51

Παλαιός πολίστας της Βουλιαγμένης, ο Γιάννης Ζελεσκίδης, ανέλαβε το τμήμα κολύμβησης καθώς και το τμήμα μίνι - προμίνι της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ.

KTEO Κρήτης

Πρόκειται για 53χρονο προπονητή – γυμναστή ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την κολύμβηση και την υδατοσφαίριση, ο οποίος έχει εργασθεί στον Νηρέα Ορεστιάδας και στον Πρωτέα Ορεστιάδας.

Το δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει σχετικά:

«Νέα εποχή στο τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ, με τον προπονητή Γιάννη Ζελεσκίδη, να αναλαμβάνει τα ηνία του τμήματος. Ο Γιάννης Ζελεσκίδης, είναι 53 ετών, γυμναστής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την κολύμβηση και την υδατοσφαίριση και κατάγεται απο την Ορεστιάδα.

Εργάστηκε επί σειρά ετών στο Νηρέα Ορεστιάδας (2004-2012) και στον Πρωτέα Ορεστιάδας (2013-2023). Σαν αθλητής, υπήρξε κολυμβητής και πολίστας της Βουλιαγμένης.

Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής στο Ηράκλειο. Ο κ. Ζελεσκίδης, εκτός από το τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ θα έχει και την ευθύνη του τμήματος μίνι – προμίνι της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ.

Όπως ανέφερε “θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε την κολύμβηση του ΟΦΗ και την υποδομή της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, σε ένα ακόμη καλύτερο επίπεδο, από ότι είναι σήμερα. Χαίρομαι που θα εργαστώ σε ένα μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, όπως είναι ο ΟΦΗ“.

Ο κ. Ζελεσκίδης έχει ήδη πιάσει δουλειά και το τμήμα κολύμβησης βρίσκεται σε φάση ξηρής προπόνησης σε ειδικό χώρο, δίπλα στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Οι εγγραφές στο τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ, έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810-311525.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα κολύμβησης του ΟΦΗ, θέλουν να ευχαριστήσουν την προπονήτρια Βαλεντίνη Χειλουδάκη, για τα όσα πρόσφερε στην κολύμβηση του ΟΦΗ, τα τελευταία χρόνια.»

Synagogi

Rabona ad