Ανέλαβε την Παναχαϊκή ο Σ. Παπαδόπουλος

Γ' Εθνική 1 Δεκεμβρίου 2021, 15:06

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής και αυτός που καλείται να οδηγήσει σε καλύτερες μέρες την ιστορική ομάδα.

Το κακό ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική οδήγησε στη λύση της συνεργασίας με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και έτσι στη θέση του επιλέχτηκε ο πολύπειρος προπονητής, που μεταξύ άλλων εργάστηκε και στην Κρήτη, για ΑΟ Χανιά και Εργοτέλη, κατακτώντας το πρωτάθλημα με τους “κιτρινόμαυρους” στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2016-17.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής για την άφιξη του Σούλη στην Πάτρα είναι η εξής:

Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της ομάδας μας στην Αγυιά έφτασε ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος. 

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές του, ξεναγήθηκε στο γήπεδο και στους χώρους, ενώ ενημερώθηκε για όλα τα θέματα από τον γενικό αρχηγό της ομάδας Χρήστο Μικέ. 

Την Πέμπτη (2/12) ο Σούλης Παπαδόπουλος θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση.  

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας ο Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στο panachaikifc1891.gr δήλωσε: 

“Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αλλά μόνο για δουλειά. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε να έρθω σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα. Εγώ και οι παίκτες μου πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο τη δυναμική αυτής της ομάδας. Σίγουρα έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το τι έγινε πριν. Είμαστε τώρα εμείς εδώ για να βγάλουμε την ομάδα από αυτή τη δυσκολία. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο είναι ότι θα δουλεύουμε καθημερινά και θα μιλήσουμε στο γήπεδο”. 

 

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad