Ανέλαβε επίσημα χρέη προπονητή ο Χατζηγιάννης

Α.Π. Σούδας | 2 Αυγούστου 2016, 22:53

Την περασμένη σεζόν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, εκτός από ποδοσφαιριστής του Άρη Σούδας, είχε και την τεχνική ευθύνη της Α.Π. Σούδας, σε συνεργασία με τον Αντώνη Παπαγεωργίου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πλέον από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα ασχοληθεί μόνο με την προπονητική, αναλαμβάνοντας επίσημα καθήκοντα προπονητή στην Α.Π. Σούδας, που συμμετέχει στη Β’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων. Πέρσι ήταν παράλληλα και προπονητής της ομάδας Νέων του συλλόγου.

xatzigiannis mixalis

Ο Χατζηγιάννης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Σούδας, όπου σε νεαρή ηλικία έπαιξε στη Δ’ Εθνική και ακολούθησαν ο Πλατανιάς, ο ΠΑΝΟ Μαλίων, ο Α.Ο. Χανιά, η Σπάθα, η Ιωνία 2000, τα Ροδωπού και ξανά ο Άρης Σούδας.

Η ανακοίνωση της Α.Π. Σούδας:

Αναλαμβάνει και επίσημα χρέη προπονητή στην Ακ.Ποδ. Σούδας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που πλέον θα δίνει τους αγώνες του από τον πάγκο και όχι από τον αγωνιστικό χώρο, όπως έκανε μέχρι πέρισυ αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Άρη Σούδας.
Του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και καλή επιτυχία στη νέα προπονητική του καριέρα που ξεκινάει με την ομάδα μας.

xatzigiannis papageorgiou

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Αντώνη Παπαγεωργίου από τον οποίο και παρέλαβε τα καθήκοντά του, ως νέος προπονητής της ομάδας.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis