ΑΝΕΚ LINES: Καλοτάξιδη η πορεία των αθλητών μας

Στίβος Ποδηλασία | 21 Ιουλίου 2021, 22:37

Υπερήφανη για τους αθλητές του ΝΟ Χανίων, του Ελευθέριου Βενιζέλου και του Τάλω που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες δηλώνει η ΑΝΕΚ LINES.

Ο λόγος γίνεται για την Άννα Ντουντουνάκη, τον Απόστολο Παπαστάμο, τον Κώστα Δουβαλίδη, τον Χρήστο Φραντζεσκάκη, τον Μιχάλη Αναστασάκη και τον Πολυχρόνη Τζωρτζάκη που θα λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Το δελτίο τύπου της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης αναφέρει σχετικά:

Η ΑΝΕΚ LINES με πίστη στο «ευ αγωνίζεσθε», αφουγκραζόμενη την τοπική κοινωνία, στέκεται διαχρονικά στο πλευρό των νέων αθλητών, μετατρέποντας ως αρωγός τα εμπόδια σε ευκαιρίες.

Για ακόμα μία χρονιά, η ΑΝΕΚ είναι περήφανη για τους διακεκριμένους πρωταθλητές των Χανίων – του “ΓΥΜΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”, του “ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ” και του Ποδηλατικού Συλλόγου “ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES”, που σε λίγες ώρες “ανοίγουν πανιά” και ξεκινούν το ταξίδι για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο 2020.

Η ΑΝΕΚ LINES εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη στον έμπειρο δρομέα Κώστα Δουβαλίδη, στους σταθερά διακεκριμένους σφυροβόλους Χρήστο Φραντζεσκάκη και Μιχάλη Αναστασάκη, στα γνωστά «δελφίνια των Χανίων», Άννα Ντουντουνάκη & Απόστολο Παπαστάμο και στον ακούραστο Πολυχρόνη Τζωρτζάκη που διαπρέπει στην ποδηλασία.

Η ΑΝΕΚ LINES στέκεται με συνέπεια, πάνω από μισό αιώνα, στο πλευρό των αθλητών του τόπου. Αναγνωρίζοντας ότι η αθλητική προετοιμασία όλων, έλαβε χώρα σε μία περίοδο πρωτόγνωρη, με απανωτές προκλήσεις, συμπλέει περήφανα με τους πρωταθλητές των Χανίων, και εύχεται καλοτάξιδη η πορεία τους για το βάθρο της 32ης Ολυμπιάδας του Τόκυο!

Η ΑΝΕΚ, υπερήφανη για την συμμετοχή όλων των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς αγώνες, εύχεται από ψυχής, καλοτάξιδος ο στόχος για την κορυφή!

JoyMachine

Rabona ad