Ανδρικόπουλος και τρεις ακόμη κινήσεις στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Super League 2 29 Αυγούστου 2023, 22:49

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, ένας από τους οποίους είναι ο Βλάσης Ανδρικόπουλος που πέρασε από την Επισκοπή, ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

/Bella Pizza

Ο Ανδρικόπουλος αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό Β, με την ομάδα της Αναγέννησης ν’ ανακοινώνει επίσης τους Αχιλλέα Σαλαμούρα και Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Τέλος, ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Κορέλα.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις.

Ο ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βλάση Ανδρικόπουλο. Ο Βλάσσης γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1999 και αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός.
Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στους Πόντιους Κατερίνης, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Πύδνα Κίτρους. Ακολούθησε ο Αιγινιακός, ενώ μετέπειτα μεταγράφηκε στον Ν.Π.Σ. Βόλο. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Επισκοπή, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού Β’.
Βλάση καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ΚΟΡΕΛΑΣ

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Κορέλα.
Συνολικά με την ομάδα μας μετρά 10 συμμετοχές, πετυχαίνοντας ένα τέρμα.
Κώστα σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αχιλλέα Σαλαμούρα. Ο Αχιλλέας γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 2000 και αγωνίζεται ως μέσος.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Μαγνησιακό, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην U-20 του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ν.Π.Σ Βόλο και Νίκη Βόλου, για να επιστρέψει στη συνέχεια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τις δύο προηγούμενες σεζόν, αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Β’.
Αχιλλέα καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 2002 και αγωνίζεται ως επιθετικός.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την U-19 του Αστέρα Τρίπολης, ενώ στη συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό. Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Μακεδονικό, με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στη Super League 2. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.
Δημήτρη καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένειά της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad