Ανδρέου: Ευχαριστημένος στην Επισκοπή και τη ζωή στο Ρέθυμνο

Επισκοπή | 5 Μάι 2021, 7:00

Ο Γιάννης Ανδρέου προχωρεί δηλώσεις εν όψει της σημερινής αναμέτρησης για την ομάδα του στην έδρα της Νίκης Βόλου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 23χρονος αμυντικός της Επισκοπής σημειώνει ότι ο στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι η κατάκτηση της νίκης, ενώ δηλώνει ότι είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του μέχρι τώρα στην ομάδα της Επισκοπής και από τη ζωή του στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του έχουν γίνει στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ έχουν ως εξής:

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σ’ όλον τον κόσμο λόγω των Αγιων ημερών. Για μας ήταν ένα διάστημα που πέρασε και πλέον προσεγγίζουμε τον επόμενό μας στόχο που είναι η Νίκη Βόλου. Το καλό είναι ότι προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση απέναντι στη Σαντορίνη. Μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε χρόνο γιατί αυτή τη φορά εμείς δεν αγωνιστήκαμε την Μεγ. Τετάρτη.

Αυτό που θέλω να προσθέσω επίσης είναι ότι το ματς με τη Νίκη δεν είναι το τελευταίο ματς του α’ γύρου αφού εκκρεμεί αυτό της 8ης αγωνιστικής απέναντι στον Ασπρόπυργο (αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19 στο σωματείο της Αττικής). Ολη η προσοχή μας όμως είναι στραμμένη πια στη Νίκη Βόλου που είναι μια ομάδα με δυναμική. Εμείς όμως θα παίξουμε για τη νίκη όπως συνηθίζουμε να επιδιώκουμε σε κάθε ματς. Θεωρώ επίσης ότι ως ομάδα θα μπορούσαμε να είχαμε κάποιους επιπρόσθετους βαθμούς εάν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Αυτό βέβαια συμβαίνει και σε άλλες ομάδες που κάνουν τους βαθμολογικούς τους υπολογισμούς. Στόχος μας είναι να πάμε την ομάδα ψηλότερα βαθμολογικά».

Για την παρουσία του στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή: «Εχουμε την τύχη να διαθέτουμε ένα πολύ καλό προπονητή αλλά και γενικότερα ένα καλό προπονητικό τιμ. Σαν Γιάννης είμαι ικανοποιημένος τόσο από την ομάδα και το πώς αυτή δουλεύει όσο και από την πόλη που είναι ιδιαίτερα όμορφη. Επίσης φροντίζω να δίνω το καλύτερο των δυνατοτήτων μου, όχι μόνο στα ματς αλλά και σε κάθε προπόνηση. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής νιώθω πολύ γεμάτος. Αυτό που έχουμε υποχρέωση να κάνουμε απέναντι στους εαυτούς μας, στον προπονητή, τον πρόεδρο και στον σύλλογο τον ίδιο είναι, να μπορέσουμε καθιερωθούμε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας μέσα από καλό ποδόσφαιρο». 

 

Estrella
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko

Rabona ad