Ανδρεαδάκης: Τη διαφορά στον Θησέα την κάνουν οι άνθρωποί του

Θησέας Face Control | 9 Μαΐου 2017, 13:52

Ο "πρωτομάστορας" της επιτυχίας του Θησέα να κατακτήσει τον τίτλο στη Γ’ Κατηγορία στον πρώτο χρόνο μετά την επιστροφή της ομάδας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Χανίων, ο Βαγγέλης Ανδρεαδάκης, μιλάει στο athlitiko.gr για τη σεζόν που πέρασε, για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ιστορικό σύλλογο και τα πλάνα της επόμενης μέρας.

Ο έμπειρος προπονητής εκθειάζει τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, ενώ δίνει και το στίγμα του ότι ο Θησέας θα πρέπει να επιστρέψει μελλοντικά στην Α’ Κατηγορία με δικά του παιδιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θησέα: «Και από τις δύο πλευρές υπήρχε η διάθεση να συνεχίσουμε τη συνεργασία, έμειναν και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης, βάλαμε κάποιους στόχους για την καινούρια χρονιά και νομίζω ότι με τη διάθεση και την όρεξη της προηγούμενης χρονιάς η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της, που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Για την εξαιρετική πορεία και την κατάκτηση του τίτλου στη Γ’ Κατηγορία στον πρώτο χρόνο μετά την επανίδρυση της ομάδας: «Από την αρχή είχαμε βάλει σαν στόχο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα ήταν αρκετά ανταγωνιστικό. Καταφέραμε την τελευταία αγωνιστική να κόψουμε πρώτοι το νήμα και αυτό για μένα κάνει ακόμα πιο μεγάλη την επιτυχία της ομάδας, γιατί το γεγονός ότι το πρωτάθλημα αυτό είχε αρκετές ομάδες που είχαν σαν στόχο την κατάκτησή του αυτό δείχνει το πόσο καλά προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στη διοίκηση και στα παιδιά και στον κόσμο της ομάδας».

Για το τι έπαιξε ρόλο και ο Θησέας έκοψε πρώτος το “νήμα”: «Η συνέπεια που έδειξαν τα παιδιά, ο σωστός προγραμματισμός που έγινε από την αρχή, η ενίσχυση της ομάδας τον Δεκέμβριο, το γεγονός ότι και στατιστικά αν δούμε η ομάδα είχε πολύ καλή αμυντική παρουσία, τη δεύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και τον πρώτο σκόρερ. Όλα αυτά έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να τερματίσουμε πρώτοι στο τέλος».

Andreadakis Akadimia

Για το σημαντικό έργο στη Χαρωδιά και τη συνέχιση της προσπάθειας του ΑΟ Περιβολίων με την Ακαδημία: «Είμαστε μία οικογένεια. Νομίζω ότι σε αυτή την ομάδα τη διαφορά την κάνουν οι άνθρωποί της, γιατί με ιδιαίτερο ζήλο, αγάπη, μεράκι προσπαθούν για το καλύτερο. Πραγματικά εγώ έχω μείνει έκπληκτος από αυτά που έζησα όλο αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή η Ακαδημία μας είναι σε ένα εξαιρετικό επίπεδο, βελτιώνοντας τη Χαρωδιά, που είναι ένας εξαιρετικός χώρος για την ομάδα μας, με μία φιλοσοφία προπονητική, έχοντας αρκετά παιδιά αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να ρίξουμε το βάρος και την πρώτη μας ομάδα σιγά-σιγά να την πλαισιώνουν τα παιδιά της Ακαδημίας, γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η περιοχή είναι πάρα πολύ μεγάλη, οπότε θα πρέπει το στίγμα να είναι ότι με τα δικά σου παιδιά μπορείς να φτάσεις εκεί που αρμόζει στον Θησέα, δηλαδή να επιστρέψεις ξανά στην Α’ Κατηγορία Χανίων. Αλλά με χρόνο και υπομονή νομίζω ότι αυτό θα το πετύχουμε».

Για το αν ήταν για τον ίδιο στοίχημα να αναλάβει μία ιστορική ομάδα για να την οδηγήσει μελλοντικά εκεί που αξίζει να βρίσκεται: «Εγώ από την πρώτη στιγμή δήλωσα ότι νιώθω πάρα πολύ υπερήφανος που αναλαμβάνω την ομάδα. Ήταν ένα στοίχημα, αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι ένα αποτέλεσμα όλων των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα. Εγώ έβαλα το δικό μου “λιθαράκι”, συνέβαλα και νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι για να πετύχουμε ένα σημαντικό στόχο θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Οι εποχές που ζούμε είναι πάρα πολύ δύσκολες, οπότε χρειαζόμαστε πάρα πολύ ο ένας τον άλλον, για να πετύχουμε κάποια συλλογική προσπάθεια. Ο Θησέας το είχε αυτό, εμένα με καλύπτει η φιλοσοφία της ομάδας, δηλαδή από την πρώτη στιγμή ταιριάξαμε με τους ανθρώπους της ομάδας, οπότε νομίζω ότι αυτό είναι η μεγάλη επιτυχία. Γιατί σήμερα συνήθως στις ομάδες βλέπεις έναν-δύο-τρεις ανθρώπους να ασχολούνται με την ομάδα. Σε αυτή την ομάδα πραγματικά είναι αρκετοί οι άνθρωποι που είναι κοντά και ενδιαφέρονται. Οπότε, ναι, ήταν ένα προσωπικό στοίχημα, αλλά αυτό έχει να κάνει με το συλλογικό».

Για το πλάνο για την επόμενη μέρα: «Ο στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει στην κατηγορία. Έχουμε βάλει έναν στόχο στα επόμενα τρία χρόνια να επανέλθει η ομάδα εκεί που της αρμόζει, στηριζόμενη στα παιδιά εδώ της περιοχής. Θέλουμε να κάνουμε κάποιες προσθήκες γιατί η κατηγορία είναι πιο δύσκολη, περισσότερες αγωνιστικές, είναι ένα άλλο πρωτάθλημα, οπότε θέλουμε να “πατήσουμε” και μετά να κάνουμε τα επόμενα βήματα, που είναι η ομάδα να ξαναβρεθεί στην Α’ Κατηγορία».

 

karta antonis garden