Ανδρεαδάκης σε Σβουράκη: Μανώλη, ξανασκέψου το…

Πανακρωτηριακός | 28 Μαΐου 2020, 21:49

Ο Βαγγ. Ανδρεαδάκης καταθέτει τις απόψεις του μετά την αποχώρηση του Μανώλη Σβουράκη από τον Πανακρωτηριακό. Μεταξύ άλλων καταθέτει πώς προέκυψε ο ερχομός του στην ομάδα, ενώ τον καλεί «μέσα από την ψυχή μου, με πολύ αγάπη και σεβασμό να το ξανασκεφτεί» όπως τονίζει…

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ανδρεαδάκης είναι απ’ το Ακρωτήρι, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής στην ομάδα του Πανακρωτηριακού. Δικαιούται λοιπόν να έχει άποψη, από τη στιγμή μάλιστα που έχει συνεργαστεί με τον Μαν. Σβουράκη για τρία χρόνια. Οπως σημειώνει, ο προηγούμενος πρόεδρος της ομάδας, Κυριάκος Καλλέργης, ήταν αυτός που είχε πάρει την πρωτοβουλία να υπάρξει νύξη προς τον ηγέτη της ΜΟΒΙΑΚ προκειμένου ν’ ασχοληθεί με τον Πανακρωτηριακό, κάτι που τελικά έγινε πραγματικότητα.

«Θέλω να σταθώ σ’ ένα περιστατικό που έχει να κάνει με το πώς ο Μανώλης Σβουράκης μπήκε στην ομάδα του Πανακρωτηριακού και ηγήθηκε αυτά τα οχτώ χρόνια», διηγείται ο Βαγγ. Ανδρεαδάκης στο athlitiko. «Αυτό συνέβη με την παρότρυνση ενός παιδιού, τον οποίο θα ήθελα να εξυμνήσω και ήταν ο Κυριάκος Καλλέργης, ο τότε πρόεδρος. Οταν ανέλαβε τον Πανακρωτηριακό ο Κυριάκος Καλλέργης ήταν μια μέρα πριν κατατεθεί η σφραγίδα στο Πρωτοδικείο… Και ως εργαζόμενος μετά της ΜΟΒΙΑΚ γιατί εκείνη την περίοδο δεν είχε εργασία λόγω της κρίσης, ούτε την οικονομική δυνατότητα. Είχε όμως την αγάπη και ήταν το παιδί που εμένα μ’ έφερε στην ομάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια. Αυτό το καταθέτω για πρώτη φορά ως γεγονός. Και με τη δική του παρότρυνση, μετά που επέστρεψα στην ομάδα, μου λέει, πες στο Μανώλη επειδή έχεις μια καλή σχέση αν έχει την επιθυμία, να βοηθήσει, να στηρίξει και να μπει στην ομάδα, στον Πανακρωτηριακό… Ο Μανώλης μέχρι εκείνη την περίοδο ήταν ο πατέρας, ο γονιός που έφερνε το παιδί του στον Πανακρωτηριακό, στήριζε και βοηθούσε, αλλά δεν είχε ενεργό ρόλο. Οπότε, μέσα από αυτή την ιστορία, ο Μανώλης Σβουράκης, μπήκε στον Πανακρωτηριακό. Εγώ είχα την τύχη να είμαι μαζί του για τρία χρόνια, μ’ εμπιστεύτηκε, κάναμε πάρα πολύ σημαντικά πράγματα, όπως και στη συνέχεια και θα ήθελα μέσα από την ψυχή μου, με πολύ αγάπη και σεβασμό και συμπάσχοντας σ’ αυτό που συνέβη, αλλά και στο γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος πολυάσχολος και έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις, να το ξανασκεφτεί. Γιατί όπως έχει πει κι ο ίδιος, ο Πανακρωτηριακός είναι μέλος της οικογένειάς του».

Ποια εκτιμάς ότι θα είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα; Εχεις άποψη γιατί είσαι Ακρωτηριανός, έχεις υπηρετήσει την ομάδα και εξακολουθείς να την αγαπάς.

«Η επόμενη μέρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολη γιατί ο Πανακρωτηριακός έχει δημιουργήσει αυτή τη στιγμή κάποιες ανάγκες. Εχει μια λειτουργία και μια οργάνωση που είναι από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στο Νομό. Λειτουργεί σ’ ένα εξαιρετικό επίπεδο. Ολο αυτό το πράγμα με τη φυγή του Μανώλη Σβουράκη, ακόμα και με κάποια χορηγία όπως ο ίδιος είπε στη συνέντευξη του, χωρίς να το υποτιμώ αυτό… Είναι αλλιώς η παρουσία του ίδιου στην ομάδα, έχει μια άλλη βαρύτητα. Και το λέω αυτό γιατί έζησα μαζί του, γνωρίζω δηλαδή πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα η παρουσία του Μανώλη Σβουράκη να είναι ενεργή».

Mikel Chania Delivery