Αναζητώντας την πρώτη νίκη στο Μάλεμε…

Χανιά | 21 Φεβρουαρίου 2016, 13:04

Την πρώτη του νίκη στο Μάλεμε και πρώτη γενικώς από τις 12 Δεκεμβρίου κυνηγά το μεσημέρι (3μ.μ.) ο Κισσαμικός φιλοξενώντας τη Ζάκυνθο.

Η χανιώτικη ομάδα προέρχεται από ήττα από τον Πανσερραϊκό και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Αυτό που σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, είναι ότι δεν τα καταφέρνει εντός έδρας, έχοντας πετύχει μόλις τρεις νίκες σε εννέα παιχνίδια! Μάλιστα, στα Χανιά δεν έχει κερδίσει ακόμα, καθώς όλες οι νίκες που έχει σημειώσει, είναι στο Ρέθυμνο, στο Γάλλο.

Αγωνιστικά, ο Σπύρος Μπαξεβάνος, πλην του Τσερκέζου που λόγω ενοχλήσεων στη μέση έμεινε εκτός αποστολής, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Ο δε Αυγενικού που ανακοινώθηκε η απόκτησή του την Παρασκευή, έμεινε επίσης εκτός.

Στη διάθεση του τεχνικού του Κισσαμικού βρίσκονται οι: Λαζαρίδης, Αγριμάκης, Τσουβαλτσίδης, Τσοντάκης, Κουρτεσιώτης, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Πότσι, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Μάνιας, Λώττας, Βαττής, Τσικουδάκης, Σαπαλίδης, Μάντζης, Ποσίνκοβιτς. 

Διαιτητής θα είναι ο Μιχελής (Πειραιά), με βοηθούς τους Τρουλίνο (Ηρακλείου) και Γεωργακόπουλο (Πειραιά) και 4ο τον Σωτηριάδη (Λασιθίου). 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania