Αναζητά… ανάσες μέσω νικών εν όψει συνέχειας

Χανιά | 30 Ιανουαρίου 2017, 18:09

Μια δύσκολη κατάσταση βιώνει ο Κισσαμικός, παραμένοντας χωρίς νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Ειδικότερα, η χανιώτικη ομάδα επιζητεί πάση θυσία το "τρίποντο" στο επόμενο ματς απέναντι στον Παναιγιάλειο έτσι ώστε να πάρει ανάσες και ν' αντιμετωπίσει τη συνέχεια καλύτερα.

Ουσιαστικά, ο Κισσαμικός διανύει μια περίοδο που αφενός δεν δείχνει τόσο ουσιαστικός στην περισυλλογή βαθμών, αφετέρου θα μπορούσε να πει κανείς ότι τέτοια βιώματα δεν έχουν ξαναεμφανιστεί στην ομάδα… Εξάλλου η πορεία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα πέρσι όταν βρέθηκε από την αρχή του πρωταθλήματος στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας είναι γνωστή, όμως φέτος ο Σπύρος Μπαξεβάνος και οι ποδοσφαιριστές του διανύουν πιο δύσκολες στιγμές.

Κακά τα ψέματα, ο Κισσαμικός δεν έχει φέτος ή τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή την ίδια αποτελεσματικότητα στη συγκομιδή βαθμών όσο την περασμένη χρονιά. “Βλέπουμε” επίσης ότι παιχνίδια που βρίσκεται κοντά και μπορεί ν’ αποσπάσει βαθμούς (Πανθρακικός, Καλλιθέα, αλλά και Καλλονή, Πανελευσινιακός) είτε τα χάνει είτε παραχωρεί ισοπαλίες που είναι εκτός προγράμματος.

Σίγουρα, η ομάδα χρειάζεται βαθμούς για ν’ ανασάνει όσον αφορά όχι μόνο τη θέση της στον πίνακα, αλλά και για ν’ αλλάξει το κλίμα. Ηδη έχουν γίνει τέσσερις προσθήκες (Στογιάνοφ, Νικόλτσης, Γιαλούσης, Μπολάκης) από τις οποίες ο Κισσαμικός περιμένει πολλά για τη συνέχεια, σε συνδυασμό με το πολύ ποιοτικό υλικό που υπάρχει στην ομάδα, από τους υπάρχοντες δηλαδή παίκτες. Δεδομένο είναι ότι πρέπει να κερδηθεί το ματς κόντρα στον Παναιγιάλειο και βασικά από εδώ και πέρα, να αλλάξει η ομάδα πρόσωπο προς το καλύτερο, προπαντός για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά. 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad