Αναβολή στο Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός. Απειλεί με αποχώρηση η ομάδα της Ελευσίνας

Football League 5 Φεβρουαρίου 2016, 20:47

Η εξέλιξη, με την καταγγελία της Παναχαϊκής για απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή της Γιώργου Λαμπρόπουλου επιφέρει την αναβολή του αγώνα με τον Πανελευσινιακό που επρόκειτο να γίνει την Κυριακή (7/2). Η ομάδα της Ελευσίνας από την πλευρά της αντιδρά και μάλιστα στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα κάνει λόγο ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η απόφαση για την αναβολή προέκυψε από πλευράς υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«O αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, στα πλαίσια της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΤΡΑΣ με ώρα έναρξης την 15:00 αναβάλλεται μετά από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ

«Με φαξ που λάβαμε πριν από λίγο στα γραφεία μας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερωθήκαμε ότι με απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού Κου Σταύρου Κοντονή ο αγώνας της 18ης αγωνιστικής με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07-02-2016 και ώρα 15:00μμ αναβάλλεται σε ημερομηνία που θα καθοριστεί από την διοργανώτρια αρχή καθώς συντρέχει κίνδυνος διασάλευσης της δημόσιας τάξης λόγω του τεταμένου κλίματος που προκλήθηκε από την αναφερόμενη καταγγελία.

Όπως στον πρώτο γύρο έτσι και τώρα είναι η δεύτερη φορά που ο αγώνας μας με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 δεν διεξάγεται την προκαθορισμένη ημερομηνία με υπαιτιότητα του αντιπάλου σωματείου. Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή ότι το όλο περιστατικό έχει απώτερο σκοπό την αναβολή του αγώνα. Η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ μετά από αυτή την απόφαση σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της απόσυρσης της ομάδας από το πρωτάθλημα, καθώς αισθάνεται κατάφωρα αδικημένη με την εν λόγω απόφαση».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards