Αναβολή στο Μάλεμε! (pics)

Χανιά | 30 Νοεμβρίου 2016, 18:18

Οριστική αναβολή στο Μάλεμε για τον αγώνα του Κισσαμικού με τον Πανιώνιο για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

planakis

Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Μάλεμε λόγω της έντονης βροχής που έπεφτε όλη τη μέρα στη περιοχή μετέτρεψε το γήπεδο σε λίμνη. Ο διαιτητής Φουκάκης 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα (ήταν για τις 17.15) έλεγξε τον αγωνιστικό χώρο και έκρινε πως το παιχνίδι δεν μπορεί να διεξαχθεί κάτω από τέτοιες συνθήκες, με αποτέλεσμα να διατάξει την οριστική διακοπή του αγώνα.

kissa maleme

Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες η ΕΠΟ. Σίγουρα πάντως δεν θα γίνει αύριο Πέμπτη, αφού ο Πανιώνιος αγωνίζεται το Σάββατο στις 15.00 με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα και δεν θα έχει παρέλθει το 48ωρο που απαιτεί ο νόμος.

kis male

Αναλυτικά η ενημέρωση του Κισσαμικού: «Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Φουκάκης μετά τον έλεγχο που έκανε στον αγωνιστικό χώρο ενημέρωσε τις δύο ομάδες για την αναβολή του αγώνα. Την απόφαση για το πότε θα γίνει τελικά το ματς θα πάρει η ΕΠΟ».

 

karta antonis garden
/psiloritischania