Αναβολή στο Κρ. Αστέρας-Πανακρωτηριακός (pics)

Πανακρωτηριακός Κρητικός Αστέρας | 29 Οκτωβρίου 2017, 12:00

Η σφοδρή νεροποντή που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στο Νομό Χανίων, μετά το γήπεδο του Ν. Χωριού, έφερε προβλήματα και σε αυτό της Μ. Ελιάς.

Έτσι, το παιχνίδι του Κρ. Αστέρα με τον Πανακρωτηριακό που ήταν προγραμματισμένο για το πρωί της Κυριακής, οδηγήθηκε σε αναβολή, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μελέτιος Γιουματζίδης διέκρινε την ακαταλληλότητα του γηπέδου, μαζί με τη σύμφωνη γνώμη και του παρατηρητή του αγώνα Πέτρου Μιχαηλίδη. Άλλωστε μπορείτε να δείτε παρακάτω και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το athlitiko, με τον τάπητα του γηπέδου να έχει ανασηκωθεί, ενώ την εμφάνιση τους έκαναν και κάποιες… πρόκες (φωτ. κάτω) που όπως είναι λογικό ήταν άκρως επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

m.elia

m.elia1

m.elia2

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν όμως κανονικά στο γήπεδο, έτσι για την ιστορία αναφέρουμε τις δύο εντεκάδες που είχαν προγραμματίσει οι δύο προπονητές, Γιώργος Πανίδης και Μανώλης Πηγουνάκης, καθώς και το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης. 

Από την ΕΠΣΧ θα υπάρξει ενημέρωση στις ομάδες για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και την έδρα, αφού μοιάζει δύσκολο να επιδιορθωθούν οι ζημιές στη Μοναχή Ελιά. Υπάρχει πιθανότητα το ματς είτε να γίνει τη Δευτέρα, είτε τελικά την Τετάρτη.

Διαιτητής: Γιουματζίδης
Βοηθοί: Γαλάνης-Μαραβελάκης

Κρ. Αστέρας (Γιώργος Πανίδης): Γκαβρίλοβιτς, Σίνος, Ρικουνάκης, Μουτζούρης, Σάμπα, Ασημακόπουλος, Μπαρτζίδης, Χατζημαρινάκης, Ροκάκης, Ντούπη, Μιχ. Μεγαλακάκης

Πανακρωτηριακός (Μανώλης Πηγουνάκης): Συροκάκης, Αδαμόπουλος, Παπακαστρήσιος, Λιονάκης, Μανουσάκης, Χαλκιαδάκης, Βασιλομιχελάκης, Μπάτζιο, Γιαπιντζάκης, Καλλέργης, Μπαδιεριτάκης

m.elia3

m.elia4

m.elia5

m.elia6

m.elia7

markoulakis vakalounakis

tabakopoulos pigounakis

 

karta antonis garden