Αναβολή στα Γιάννινα με εντολή Κοντονή

Super League 1 16 Οκτωβρίου 2016, 19:54

Κατόπιν απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, αποφασίστηκε η αναβολή της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Λεβαδειακό λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή τις τελευταίες ώρες.

«Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα – Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της, κ.Γεωργίου Στράτου», αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, που ενημερώνει για την απόφαση της αναβολής του αγώνα που πήρε ο Σταύρος Κοντονής και στην οποία συναίνεσε ο Γιώργος Στράτος.

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad