Αναβολή για Ηρόδοτο στα Κ19 – Το πρόγραμμα

Super League 2 4 Νοεμβρίου 2022, 17:54

Το προγραμματισμένο για την Κυριακή (06/11) παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες Κ19 Καλαμάτας και Ηροδότου τελικά δε θα διεξαχθεί.

/Bella Pizza

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την αναβολή, σημειώνοντας ότι θα οριστεί εκ νέου. Η σχετική ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος NΕΩΝ Κ-19 SUPER LEAGUE 2, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου.

Το πρόγραμμα όπως διαμορφώνεται:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Σάββατο 5 Νοεμβρίου
12:00 Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας (Εθνικό γυμναστήριο Μίκρας)
ΑΕΛ-Ηρακλής Λάρισας αναβλήθηκε

Κυριακή 6 Νοεμβρίου
13:00 Μακεδονικός-Νίκη Βόλου (Γήπεδο Β’ ΑΣ Μακεδονικός)
15:00 Πανσερραϊκός-Θεσπρωτός (Γήπεδο Ομονοίας Α’)
Απόλλων Πόντου-Διαγόρας αναβλήθηκε
Ρεπό: Απόλλων Λάρισας, Βέροια, Αναγέννηση Καρδίτσας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική
Σάββατο 5 Νοεμβρίου
15:00 Ηλιούπολη-Κηφισιά (Β’ Δημ. γήπεδο Ηλιούπολης)

Κυριακή 6 Νοεμβρίου
11:00 Χανιά-Παναχαϊκή (Γήπεδο Βαρυπέτρου)
13:30 Αιγάλεω-ΟΦ Ιεράπετρας (ΔΑΚ Αιγάλεω “Εύα Χριστοδούλου”)
17:15 ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική (Γήπεδο Ρουφ)
*Καλαμάτα-Ηρόδοτος αναβλήθηκε
Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης, Επισκοπή, Καλλιθέα

Όσον αφορά το ντέρμπι της Λάρισας αναβλήθηκε -με τη συναίνεση και των δύο ομάδων- καθώς δεν πρόλαβαν να εκδοθούν τα δελτία του Ηρακλή Λάρισας. Οι ανακοινώσεις των δύο ομάδων αναφέρουν σχετικά…

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας προς την Super League 2 και σχετικής ειδοποίησής μας από την διοργανώτρια, η ΠΑΕ ΑΕΛ συναίνεσε στην αναβολή του αγώνα 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19, μεταξύ των ομάδων μας, που επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο στις 15:00. Εξάλλου, όπως έχουμε δηλώσει σε κάθε τόνο, στόχος μας είναι κάθε αγώνας να κρίνεται στους αγωνιστικούς χώρους, πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είμαι μια ομάδα της Λάρισας και μάλιστα, σε ένα πρωτάθλημα υποδομής, όπου οφείλουμε να διδάσκουμε το ευ αγωνίζεσθαι. Ελπίζουμε η διαδικασία που εκκρεμεί για την εξ’ ολοκλήρου ένταξη της ομάδας Κ19 του Ηρακλή Λάρισας στην οικεία διοργάνωση να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, ώστε να απολαύσουμε από κοινού τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας εντός γηπέδου.»

ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας: «Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ έχουμε να δηλώσουμε τα εξής: Η ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας κατέθεσε εμπρόθεσμα τις αιτήσεις μεταβολής για την έκδοση δελτίων των νεαρών ποδοσφαιριστών της Κ19, μέχρι την Δευτέρα 31/10 ως όφειλε στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ. Αναμέναμε μέχρι και την 9 μ.μ. της σήμερον να εκδοθούν τα δελτία των νεαρών ποδοσφαιριστών μας αλλά αυτό δεν έγινε κατορθωτό παρόλες τις διαβεβαιώσεις που είχαμε ότι θα εκδοθούν. Ως οφείλαμε επικοινωνήσαμε με την διοργανώτρια αρχή για το τι μπορεί να γίνει με δεδομένο ότι ως Ηρακλής είχαμε μόνο 8 δελτία ενεργά. Η διοργανώτρια προς τιμή της ανέλαβε να επικοινωνήσει και με την ΠΑΕ ΑΕΛ προκειμένου να ζητήσει την από κοινού αναβολή του παιχνιδιού. Ευχαριστούμε την φίλη ΠΑΕ ΑΕΛ για την αποδοχή του αιτήματός μας. Από εκεί και μετά είμαστε υποχρεωμένοι να επιστρέψουμε πίσω τουλάχιστον ως ατυχή τα δεικτικά σχόλια περί απειρίας του Ηρακλή από τον δημοσιογράφο του formedia όταν αυτός ο “άπειρος” Ηρακλής κατάφερε σε 14 ημέρες να συστήσει ΠΑΕ και να πάρει αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad