Αναβολές σε όλα τα παιχνίδια από ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο 1 Μαρτίου 2023, 15:10

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την απόφαση να αναβληθούν όλα τα παιχνίδια της Τετάρτης (01/03) για όλες τις διοργανώσεις και σε όλες τις Ενώσεις της.

Παράλληλα αναβλήθηκαν και όλες οι εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες τρεις ημέρες. Οσον αφορά τα ματς που αναβλήθηκαν στο πρόγραμμα της ημέρας υπήρχαν εξ αναβολής ματς Μικτών ομάδων, Γ’ Εθνικής και γυναικείων πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Κατόπιν τούτου και σε συνέχεια της αναβολής των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας Novibet, καθώς και των υπολοίπων αγωνιστικών εκδηλώσεων της σημερινής ημέρας, αυτονόητο είναι ότι αναβάλλεται το σύνολο των αγώνων όλων των διοργανώσεων και των εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες τρεις ημέρες.

Στους αγώνες που αναβάλλονται συμπεριλαμβάνονται και εκείνοι που διεξάγονται στο πλαίσιο τοπικών διοργανώσεων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων για το διάστημα αυτό.

 

Estrella

Rabona ad