Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων

Super League 1 6 Μαΐου 2021, 23:17

Όπως αναμενόταν αναβλήθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Ηπείρου. Αναστάλθηκαν επίσης και οι προπονήσεις του ΠΑΣ.

Η διοργανώτρια Super League δεν περίμενε τον επαναληπτικό έλεγχο της Παρασκευής κι από τη στιγμή που και τα πέντε κρούσματα είναι ποδοσφαιριστές προχώρησε στην αναβολή του παιχνιδιού σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων.

Η σχετική ενημέρωση της Super League αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι κατόπιν και σχετικής απάντησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ, ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts του Πρωταθλήματος Super League αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Παράλληλα, βάσει όσων προβλέπονται, έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Ομοίως, κατ’ εφαρμογή των σχετικών άρθρων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων, αναστέλλονται οι προπονήσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΣ Γιάννινα.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad