Αναβλήθηκε ο αγώνας ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Βόλεϊ | 30 Οκτωβρίου 2020, 16:33

Δεν θα διεξαχθεί τελικά την προσεχή Κυριακή η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ λόγω των εκτάκτων μέτρων που πάρθηκαν για τον κορωνοϊό.

Η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην αναβολή του αγώνα της Πυλαίας το μεσημέρι της Κυριακής (01/11, 16:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της Volley League. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΦΗ που ήταν προγραμματισμένος την Κυριακή 1 Νοεμβρίου (16:00 στο PAOK Sports Arena) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League 2020-21 λόγω των εκτάκτων μέτρων που πάρθηκαν για τον κορωνοϊό.»

Και η ενημέρωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ επί του θέματος:

«Ο ΠΑΟΚ ενημερώνει, κατόπιν εγγράφου το οποίο έλαβε από την ΕΣΑΠ, ότι ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ, αναβάλλεται κατόπιν ανακοίνωσης έκτακτων μέτρων στην Π.Σ. Θεσσαλονίκης.»

Και η ενημέρωση από την πλευρά του ΟΦΗ:

«Είναι πλέον και επίσημο, αναβλήθηκε το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΦΗ για την δεύτερη αγωνιστική της Volley League, λόγω των έκτακτων μέτρων στην ΠΕ Θεσσαλονίκης, για τον covid-19. To TAA OΦΗ ΒΟΛΕΙ ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή του αγώνα, μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε από την ΕΣΑΠ.»

karta antonis garden