Αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού το Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

Super League 1 25 Οκτωβρίου 2020, 11:21

Την οριστική αναβολή της αναμέτρησης του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Λαμία ανακοίνωσε η Super League  μετά τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το ματς ήταν ορισμένο για τις 18:15 στη Ριζούπολη όμως το Σάββατο ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τέσσερα συνολικά κρούσματα κορονοϊού. Έτσι η Super League ακολουθώντας  το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα.

Πάντως μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων στην ομάδα του Απόλλωνα έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλωνας Σμ.-Λαμία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους, σε συνέχεια σχετικής απάντησης από τη ΓΓΑ, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Απόλλωνας Σμ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι πρωταρχικό μέλημα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα”.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad