Ανατροπή στην εκπνοή η Σπάθα με Γωνιωτάκη

Σπάθα ΑΕ Κυδωνίας | 1 Απριλίου 2017, 19:40

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Βασίλη Γωνιωτάκη που πέτυχε δύο γκολ-το δεύτερο ήταν μάλιστα και το νικητήριο στην εκπνοή- η Σπάθα πανηγύρισε νίκη-ανατροπή με 3-2 σε βάρος της ΑΕ Κυδωνίας που παρέμεινε στο -8 από την Κορωνίδα.

Ο Μιχάκης πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με ανάποδο ψαλίδι, με το οποίο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του μόλις στα πρώτα τρία λεπτά της αναμέτρησης .

Με γκολ του Γωνιωτάκη στο 35’ η Σπάθα εκανε το 1-1,  ωστόσο η ομάδα του Νεκτάριου Μπουρμπάκη πήρε εκ νέου προβάδισμα στο παιχνίδι με γκολ που σημείωσε στο 70′ ο Κατσουλάκης (2-1).

Οι δύο αποβολές του Δημητρογιαννάκη (66’) και του Γ. Παπαδάκη (77’) για τους γηπεδούχους αποδείχτηκαν μοιραίες, αφού η Σπάθα με σκόρερ τον Κ. Παπαδάκη στο 75’, λίγο μετά την είσοδο του στο ματς και τον Γωνιωτάκη στο 90+2 έκανε σπουδαία ανατροπή και πήρε την νίκη με 3-2.

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Γεωργανάς, Δημητρογιαννάκης, Τσιτσιριδάκης, Λούπου, Σίνης, Μπασιαδάκης, Τζούγκαρης, Κοκολάκης, (46’ Νικολαϊδης), Αρζίδης (55’ Κατσουλάκης), Μιχάκης, Παπαδάκης

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Ζογράφι, Χριστόπουλος, Πολάκης, Νικολακάκης (70’ Ζανής), Μ. Παπαδάκης, Γλεντουσάκης, Κοκάκης (60’ Ντουντίγια), Αλκούρτι, Γωνιωτάκης, Σκορδύλης (70’ Κ. Παπαδάκης)

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad