Ανατροπή! Στα Περιβόλια το φιλικό με Κισσαμικό

Χανιά | 14 Σεπτεμβρίου 2016, 10:49

Από... χίλια κύματα πέρασε το φιλικό παιχνίδι του Α.Ο.Χανιά με τον Κισσαμικό, το οποίο τελικά θα γίνει στα Περιβόλια την Τετάρτη στις 17:15.

/Bella Pizza

 

Έστω και την ύστατη ώρα, το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι του Α.Ο.Χανιά με τον Κισσαμικό αποφασίστηκε να διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων. Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Τάσου Βάμβουκα, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι άνθρωποι του ΑΟΧ.

Εκείνο μάλιστα που αναφέρθηκε είναι ότι το χαρτί που έστειλε ο ΑΟΧ στο Δήμο (με το οποίο ζητούσε να γίνει το φιλικό στα Περιβόλια) είχε χαθεί,  προς στιγμήν, στη γενικότερη “χαρτούρα”, ωστόσο την ύστατη ώρα βρέθηκε, με συνέπεια ο Δήμαρχος να δώσει το “πράσινο φως” για τη διεξαγωγή του φιλικού ματς.

Ένα φιλικό παιχνίδι όπου οι δύο χανιώτικες ομάδες αναμένεται να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Ειδικά ο ΑΟΧ ο οποίος και θα χρησιμοποιήσει αρκετά νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Από την άλλη το φιλικό είναι σημαντικό και για τον Κισσαμικό. Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να δοθεί μικρός χρόνος συμμετοχής στον Ισπανό Μάριο Μαρτίνεζ.

Ραντεβού λοιπόν, Τετάρτη (14/9) στις 17:15 στα Περιβόλια.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad