Ανατροπή με Λάμτσε που υπολογίζεται με Ολυμπιακό Β

Επισκοπή | 4 Νοεμβρίου 2022, 15:19

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Επισκοπή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β. Το ευχάριστο είναι πως ο Φράνκο Λάμτσε κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Σάκη Παπαβασιλείου.

/Bella Pizza

Συνεπώς, η Επισκοπή πάει να παίξει χωρίς προβλήματα απέναντι στη Β ομάδα του Ολυμπιακού, με στόχο να ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη την Παρασκευή το πρωί εκεί όπου θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση, δηλαδή στο γήπεδο “Παύλος Βαρδινογιάννης” στο Γάλλο.

Ενημέρωση από ΠΑΕ έχει ως εξής:

Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε πριν από εναρκτήριο ματς με τον Ολυμπιακό Β’ αύριο Σάββατο (5/11) στις 15.00 στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμνάστηκαν στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ εκεί όπου η χαρά ήταν έκδηλη μεταξύ άλλων και στο πρόσωπο του Φράνκο Λάμτσε ο οποίος αποθεραπεύτηκε και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις και παιγνίδια με μπάλα δίπλα στον κ. Μπασκαμπανιώτη ενώ λίγο μετά ο κ. Παπαβασιλείου απασχόλησε τους “11” που ενδέχεται να ξεκινήσουν την αναμέτρηση δουλεύοντας “στημένες” μπάλες.

Χορεύει ο όμιλος βρακοφόρων

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, η ομάδα μας έχει στο πρόγραμμά της ένα ξεχωριστό 15λεπτο όπου θα προσδώσει μια γνήσια παραδοσιακή εικόνα στους παρευρισκόμενους φιλάθλους καθώς θα τους διασκεδάσει το χορευτικό συγκρότημα του ομίλου βρακοφόρων.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad