Ανατροπή με δύο πέναλτι στο Φραγκοκάστελο για τον Τιτάν

Τιτάν Σφακιά | 26 Μαρτίου 2017, 20:03

Σημαντική νίκη που τον διατηρεί στην μάχη της δεύτερης θέσης στη Β' κατηγορία, πήρε ο Τιτάν στο Φραγκοκάστελο για την 22η αγωνιστική, αφού επιβλήθηκε των Σφακίων με σκορ 2-1.

Η ομάδα του Δημήτρη Φούρλα ανέβηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας αφού έπιασε την Δάφνη στους 37 βαθμούς και είναι στο -6 από την ΕΘΚ, που είναι πλέον δεύτερη.

Τα Σφακιά προηγήθηκαν με τον Βούρβαχη να κάνει το 1-0 στο 25′, με την ομάδα του Φραγκοκάστελου να βάζει δύσκολα για μεγάλο διάστημα στο παιχνίδι στους φιλοξενούμενους.

Ωστόσο ο Τιτάν βρήκε την λύση χάρη στα δύο εύστοχα πέναλτι που πέτυχε στο 60′ και το 74′ ο Μανανεδάκης που έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του (1-2).

Ενδιάμεσα, στο 70′ τα Σφακιά είχαν χάσει την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, αφού η εκτέλεση φάουλ του Συγγελάκη σταμάτησε στο δοκάρι του Κοσμαδάκη.

Σφακιά (Μανόλης Τζωρτζάκης): Σφυνιαδάκης, Γ. Χομπιτάκης, Λ. Χομπιτάκης (75’ Βρανάς), Γ. Τζωρτζάκης, Σ. Τζωρτζάκης (43’ Βοτζάκης), Δεληγιαννάκης, Σφυνιάς, Βούρβαχης, Δουρουντούς, Μπούχλης, Συγγελάκης

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κοσμαδάκης, Μανανεδάκης, Τζομπονάκης, Ράντεφ, Μουτσάκης, Κουτσουπάκης, Μαραθιανός, Καραγιαννάκης (65’ Βογιατζάκης), Σπαθαράκης (80’ Κανάκης), Χατζηγρηγορίου

Estrella

Papantonakis Cards

Rabona ad