Ανατροπή και… λύση της συνεργασίας με το τεχνικό τιμ

Πανακρωτηριακός | 29 Απριλίου 2016, 8:40

Παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα είχε γνωστοποιηθεί η ανανέωση της εμπιστοσύνης από πλευράς της διοίκησης στο τεχνικό τιμ τελικά υπήρξε ανατροπή δεδομένων στον Πανακρωτηριακό.

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στο Δ.Σ. της ομάδας αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Παπαδάκη και τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργο Ζερβουδάκη. Με τη γνωστοποίηση της απόφασης αυτής, σύμφωνα με πληροφορίες, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας και ο Βαγγέλης Ανδρεαδάκης, που είχε στενή συνεργασία μαζί τους και δεν θέλησε να παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου μετά από αυτή την εξέλιξη.

Αργά το βράδυ ο Πανακρωτηριακός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με τους Παπαδάκη, Ζερβουδάκη και Ανδρεαδάκη, τόσο σε επίπεδο πρώτης ομάδας, όσο και στο κομμάτι της Ακαδημίας.

Ο Παπαδάκης το 2012 είχε κληθεί να αναλάβει τις τύχες της ομάδας σε μία δύσκολη καμπή και όταν πάλευε για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ από το 2013 είχε και καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών των ομάδων του Ακρωτηρίου, τις οποίες και αναμόρφωσε προς το καλύτερο, με αποκορύφωμα τη δημιουργία και τρίτης ομάδας (Λέοντες).

Όσον αφορά τον Ζερβουδάκη, που σε νεαρή ηλικία αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική, εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ του Πανακρωτηριακού ως άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Παπαδάκη τη σεζόν 2013-2014, ενώ ήταν και στο τεχνικό τιμ της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού. Μάλιστα φέτος οδήγησε την ομάδα Τζούνιορ του Συλλόγου στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, τα οποία δεν έχουν διεξαχθεί ακόμη.

Όσον αφορά τον Ανδρεαδάκη, που είναι γέννημα-θρέμμα Ακρωτηριανός με πολυετή παρουσία ως παίκτης και ως προπονητής στις ομάδες του Ακρωτηρίου (ΑΟ Καμίνια, ΕΘΚ, Πανακρωτηριακός) από το 2012 είχε ενταχθεί στο τεχνικό τιμ των Ακαδημιών του Πανακρωτηριακού, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια είχε άτυπα το πόστο του γενικού αρχηγού στην πρώτη ομάδα. Όπως και ο Ζερβουδάκης, έτσι και ο Ανδρεαδάκης, μετά από τη λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο δεν θα μπορέσει να καθοδηγήσει τεχνικά την ομάδα Προπαίδων στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού:

Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΜΟΒΙΑΚ-ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ αποφασίστηκε η λήξη της συνεργασίας με τους προπονητές Βασίλη Παπαδάκη, Βαγγέλη Ανδρεαδάκη και Γιώργο Ζερβουδάκη τόσο σε επίπεδο Α ομάδας αλλά και ακαδημιών

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην εξέλιξη της προπονητικής τους σταδιοδρομίας.

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad