Ανατριχιάζει ο Τζωρτζάκης…

Ποδηλασία | 25 Ιουλίου 2021, 15:09

«Εστυψα κάθε ενέργεια που είχα, έτρεξα το μεγαλύτερο αγώνα της καριέρας μου όπως ονειρευόμουν». Με αυτά τα λόγια, ο Πολύχρονης Τζωρτζάκης περιγράφει μία ημέρα μετά την εκπληκτική του παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες το πώς βίωσε τον αγώνα στον οποίο πήρε μέρος.

Ο Τζωρτζάκης είναι κυριολεκτικά ανατριχιαστικός με όλα όσα γράφει, περιγράφοντας τα συναισθήματά του για την πιο σπουδαία στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας του…

Αναλυτικά…

Τρομερό συναίσθημα να ζεις το όνειρο σου.

Έτρεξα τον μεγαλύτερο αγώνα της καριέρας μου ακριβώς όπως ονειρευόμουν.

Στην επίθεση, να οδηγάω την κούρσα για όσο με βαστούσαν οι δυνάμεις μου. Έστιψα κάθε ίχνος ενέργειας που είχα στην ψυχή και στο σώμα, για να τιμήσω το εθνόσημο στην φανέλα που φορούσα, για όσους ήταν και είναι δίπλα μου και φυσικά για εμένα, για την δουλειά που έχω κάνει απ’όταν ανέβηκα πρώτη φορά σε αγωνιστικό ποδήλατο. Τερμάτισα 63ος αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Σημασία έχει ότι κάθε μέτρο από τα 235.000 το έτρεξα ανατριχιασμένος, υπερπλήρης από αυτό το συναίσθημα. Το συναίσθημα του να ζεις το όνειρο σου. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, ελπίζω να σας έδωσα λίγη χαρά εχθές.

JoyMachine

Rabona ad