Αναστόπουλος: Η Επισκοπή κάνει το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον

Football League 16 Μαΐου 2021, 21:18

«Στο πρωτάθλημα υπάρχουν και καλές ομάδες όπως, ο Ιάλυσος, η Επισκοπή που το κάνουν πιο ενδιαφέρον» δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την ήττα της Καλαμάτας από την Επισκοπή.

Ο Αναστόπουλος θεωρεί ότι η ήττα στο Ρέθυμνο δεν θα επηρεάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του και μίλησε για “κρύο” γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για την ήττα στο Ρέθυμνο: «Δεν μας επηρεάζει ψυχολογικά το τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε έμπειρη ομάδα για να διαχειριζόμαστε τα αρνητικά ή τα θετικά αποτελέσματα. Στο α’ ημίχρονο είχαμε τις φάσεις για να κάνουμε το γκολ.

Δεχθήκαμε ένα “κρύο” γκολ σε ένα χρονικό σημείο που δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο. Παρ’ όλο που παίξαμε καλά και στα δύο ημίχρονα, αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε μέσα στον στόχο. Αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα αυτή ήταν η Καλαμάτα βάσει της απόδοσης.

Από την απόδοση όμως και μόνο δεν κερδίζει κανείς ένα ματς. Πρέπει να σκοράρει κιόλας και εμείς δεν το κάναμε. Δίνουμε συγχαρητήρια στην Επισκοπή και τώρα κοιτάζουμε την ομάδα της Ρόδου.»

Για το αν είναι τελικός ο αγώνας με τη Ρόδο: «Και το ματς με την Επισκοπή τελικός ήταν! Και να κερδίζαμε όμως δεν θα έλεγε από μόνο του τίποτα… Τί, κερδίζοντας αυτό το ματς θα αδιαφορήσουμε για τα υπόλοιπα;

Πιστεύαμε ότι βάσει της απόδοσης θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Δεν έγινε, οπότε προχωράμε… Μιλώντας πάντα για τη δική μου ομάδα, η Καλαμάτα έχει στόχους και το αποδεικνύει η θέση της. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν και καλές ομάδες όπως, ο Ιάλυσος, η Επισκοπή που το κάνουν πιο ενδιαφέρον.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad