Αναστόπουλος για Κισσαμικό: Θα έχει έξτρα κίνητρο απέναντί μας

Χανιά | 24 Νοεμβρίου 2016, 14:55

Πρώτες δηλώσεις από τον Νίκο Αναστόπουλο για τον επερχόμενο αγώνα με τον Κισαμικό, με τον τεχνικό του Αρη να τον χαρακτηρίζει δύσκολο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Το σαββατιάτικο είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τον Άρη, έχουν ένα έξτρα κίνητρο. Ελπίζω να είμαστε, αυτοί που πρέπει να είμαστε, να πάρουμε το παιχνίδι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια», είναι το σχετικό σχόλιο του Ν. Αναστόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Να έχουμε υπομονή. Να είναι όλοι κοντά στην ομάδα. Να υπάρχει συσπείρωση και αγάπη προς τους παίκτες που είναι οι πρωταγωνιστές. Υποσχέσεις δεν δίνουμε, διότι δεν είμαστε πολιτικοί. Η δέσμευσή μας όμως είναι πως όταν το πρωτάθλημα τελειώσει, ο Άρης θα είναι εκεί που πρέπει και εκεί που τον θέλουν οι φίλαθλοί του και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα μας βοηθήσει η διακοπή. Όταν μία ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά και δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, η διακοπή βοηθά για να δουλέψει, να ηρεμήσει και να μπει στο πρωτάθλημα διαφορετικά. Αλλωστε αυτό φάνηκε και στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε το περασμένο Σάββατο με τη Βέροια. Το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που θέλαμε όλοι μας, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο, πολύ δρόμο μπροστά του. Παίξαμε μόλις δυο αγωνιστικές και ήδη είμαστε στον Νοέμβριο. Το σαββατιάτικο είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τον Άρη, έχουν ένα έξτρα κίνητρο. Ελπίζω να είμαστε, αυτοί που πρέπει να είμαστε, να πάρουμε το παιχνίδι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards