Αναστασιάδης : Δεν προλαβαίνω να χαιρετήσω τους φίλους που έχω κάνει στην Κρήτη

Πλατανιάς Παρασκήνιο | 2 Μαΐου 2017, 22:05

"Δεν προλαβαίνω να χαιρετήσω τους φίλους που έχω κάνει" εξομολογείται ο Άγγελος Αναστασιάδης για την διπλή θητεία του στον πάγκο του Πλατανιά.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΛ, για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τις ομάδες που έχει εργασθεί στο παρελθόν.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει αναφορά στην παρουσία του στον Πλατανιά, από την οποία -όπως λέει- έχει αποκομίσει μόνο φίλους. Για την ακρίβεια, σε ερώτηση για τις σχέσεις που έχει με τις ομάδες που έχει εργαστεί απάντησε:

«Αν πάω στα Γιάννενα, θα σηκωθεί όλο το γήπεδο να με χειροκροτήσει παρά τα όσα λέγονται από τον κ. Κούγια ότι με έδιωξαν.

Επίσης στον Πλατανιά, αν πάω στην Κρήτη δεν προλαβαίνω να χαιρετήσω τους φίλους που έχω κάνει, όπως ακριβώς και στην Καβάλα και σε όλες τις ομάδες που δούλεψα.»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει αναλάβει δύο φορές την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά. Μία την σεζόν 2012-13 και μία το 2014. Στόχος ήταν -και στις δύο θητείες του- η παραμονή της Χανιώτικης ομάδας στην Super league, κάτι που το πέτυχε.

karta antonis garden