Αναστασάκης στο athlitiko: Κάνουμε προπόνηση στην παραλία!

Στίβος | 6 Ιουνίου 2016, 0:50

Ο Μιχάλης Αναστασάκης θα βρεθεί σε μερικές εβδομάδες στην Βραζιλία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μιλάει στο athlitiko.gr (που επικοινώνησε μαζί του στην Τύνιδα) για τη σπουδαία επιτυχία του.

Ο πρωταθλητής σφυροβολίας του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις τραγικές συνθήκες προπόνησης στα Χανιά… Θυμίζουμε ότι οι σφυροβόλοι προπονούνται σε κάτι βράχους, στην παραλία του Κλαδισού!

Η δήλωση Αναστασάκη στο athlitiko.gr:

Για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Αυτή η επιτυχία για μένα ήταν ένα όνειρο ζωής. Ειναι κάτι που ονειρεύεται ένας αθλητής, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν έχω συνειδητόποίησει ακόμα τι εχω κάνει. Θα περάσει λίγος καιρός μάλλον αλλά χαίρομαι γιατι έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου. Το όριο για τους ολυμπιακούς αγώνες. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος..

Για τις συνθήκες προπόνησης στα Χανιά: Στο θέμα της προπόνησης και για τις συνθήκες αυτής στα Χανια, ελπίζω τώρα η πολιτεία και ο Δήμος να μας ακούσουν γιατί είμαστε εδώ!! Υπάρχουμε! Τόσα χρόνια μας έχουν ξεχασμένους! Κάνουμε προπόνηση στην παραλία! Δεν έχουμε γήπεδο να προπονηθούμε σωστά! Δεν εχουμε να κάνουμε έναν αγώνα στα Χανιά… Ντροπή! Θέλω να ερθω να αγωνιστώ στα Χανιά και δεν γίνεται. Λένε ότι θα τους χαλάσουμε το χόρτο μέσα στο κεντρικό γήπεδο των Χανίων λες και στα άλλα γήπεδα δεν χαλάει το χόρτο τους, μόνο στα Χανιά συμβαίνει αυτό.

JoyMachine

Rabona ad