Αναστασάκης: «Πολύ χαρούμενος με την εμφάνιση»

Στίβος | 20 Αυγούστου 2023, 23:12

Ο Μιχάλης Αναστασάκης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του μετά από τον τελικό της σφυροβολίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

KTEO Κρήτης

Η πρώτη συμμετοχή του Μιχάλη Αναστασάκη σε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος συνοδεύτηκε από πολύ καλή παρουσία. Ο Χανιώτης πρωταθλητής κατέλαβε την 10η θέση και βρέθηκε πολύ κοντά στον στόχο της οκτάδας.

Δέκατος στον κόσμο ο Αναστασάκης | vids

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αθλητή του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος του οποίου η αγωνιστική συνέχεια θα δοθεί στις 5 Σεπτεμβρίου σε μίτινγκ σφύρας στο Σομπατέλι:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εμφάνιση. Θα ήθελα κάτι παραπάνω αλλά μην είμαστε αχάριστοι, με την χρονιά που είχα είμαι πανευτυχής. Σίγουρα ήθελα ένα ρεκόρ. Ένιωθα πολύ καλά. Δεν βγήκε το ρεκόρ αλλά όλα καλά.

Προσπάθησα στην τρίτη βολή να τα δώσω όλα. Στην αρχή της χρονιάς δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφτανα εδώ. Είχα στο μυαλό μου ότι έπρεπε να κάνω αποκατάσταση από το χειρουργείο και να φτιάξουμε την κατάσταση για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Αν με ρωτάς αν θα ήξερα ότι θα είμαι εδώ θα σου έλεγα όχι. Μέσα από σκληρή δουλειά με τον προπονητή μου, αυτό ήρθε και με σωστό πλάνο φτάσαμε στον στόχο που θέλαμε από την αρχή της χρονιάς.»

Σε ερώτηση για το αν η δέκατη θέση είναι ένα καλό σκαλοπάτι για την επόμενη χρονιά και κυρίως για τους Ολυμπιακούς αγώνες απάντησε:

«Εννοείται και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Σίγουρα θα είναι δύσκολο και του χρόνου. Θέλει υπέρβαση και περισσότερη προσπάθεια διότι θα είναι δύσκολος αυτός ο αγώνας και πολλά τα μέτρα.»

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad