Ανάσες… για τα Χριστούγεννα μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου

Χανιά | 22 Δεκεμβρίου 2017, 16:26

Μετά την αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού βρίσκονται σε άδεια για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

/Bella Pizza

Η ξεκούραση για προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα κρατήσει μέχρι την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στις προπονήσεις.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους για τα Χριστούγεννα μετά το τέλος του αγώνα, ενώ το πρωί της Παρασκευής ήταν προγραμματισμένη χαλαρή προπόνηση με όσους παίκτες έμειναν στα Χανιά. Τελικά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών αυτή δεν πραγματοποιήθηκε κι έτσι η ομάδα “γεμίζει” τις “μπαταρίες” της για τη δύσκολη συνέχεια, που περιλαμβάνει αρχικά το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στην ενημέρωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού αναφέρονται τα εξής:

Μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και το προπονητικό επιτελείο βρίσκονται σε άδεια για τα Χριστούγεννα, αφού λόγω καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, που ούτως ή άλλως θα ήταν σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς. 

Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου. 

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο από την ποδοσφαιρική οικογένεια τηςΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad