Ανάσανε με… υπογραφή Λιάσκα!

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Ικαρος Μουρνιών | 28 Ιανουαρίου 2017, 21:45

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Βασίλη Λιάσκα, ο Ίκαρος κατάφερε να φτάσει στο εντυπωσιακό 3-0 σε βάρος του Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών, αποτέλεσμα που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Γιώργου Αγγελάκη να πατάει πιο καλά πλέον στο πρωτάθλημα.

Με τους τρεις βαθμούς ο Ίκαρος έφτασε τους 10 στη β’ φάση και άφησε πλέον από πίσω του πέντε ομάδες να τον ακολουθούν. Ο Ποσειδών από την άλλη δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ισοπαλία του Ηρακλή, αφού με νίκη θα τον έπιανε στην κορυφή.

Ο Λιάσκας άνοιξε… και έκλεισε το σκορ για τον Ίκαρο, υπογράφοντας με αυτό τον τρόπο την επιβλητική του εμφάνιση.Στο 21’ ήρθε το πρώτο γκολ από το νεαρό μεσοεπιθετικό που νίκησε τον Τζομπανάκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Μπένος ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα του Ικάρου στο παιχνίδι στο 52’ και λίγο πριν φύγει από το γήπεδο ως αλλαγή.

Το κερασάκι στην… τούρτα μπήκε και πάλι από το Λιάσκα στο 70’, που έπαιξε με επιτυχία το «1-2» με τον Ζυμβραγάκη προτού στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ποσειδώνα για τρίτη και τελευταία φορά στην αναμέτρηση.

Διαιτητής: Ντοκάκης
Βοηθοί: Κανελάκης-Πατσουράκης

Ίκαρος Μ. (Γιώργος Αγγελάκης): Μαρινόπουλος, Καραχάλιος, Μπένος (57’ Ζυμβραγάκης), Λαϊτσας, Λιάσκας (84’ Β. Μήτρου), Κατσιμπουρνάς, Λαφαζάνης, Κρεμπενιός, Πολυτίδης, Δ. Κρασάκης (63’ Βογιατζής), Σελέκος

Ποσειδών Κ.Ρ. (Δημήτρης Ανθούσης):Τζομπανάκης, Νταγκουνάκης (87’ Γοναλάκης), Λιανιδάκης, Ράντεφ, Ψαρουδάκης, Τζαγκαράκης, Ντούπη, Κομπογεννητάκης, Τερεζάκης (73’ Γλανάκης), Μαριανάκης (46’ Δοντσίδης), Λίκα

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery

Rabona ad