Αναπτυξιακό: Οι αθλητές που κλήθηκαν στο Ρέθυμνο

Βόλεϊ | 16 Ιουνίου 2021, 22:33

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος θα διεξαχθούν προπονήσεις στο Ρέθυμνο την Πέμπτη (17/06) υπό την επίβλεψη του Νικήτα Νικητάκη.

Κλήθηκαν για προπόνηση 15 αθλητές και 13 αθλήτριες. Αναλυτικότερα, ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής, Νικήτας Νικητάκης, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΠΕ καλεί σε προπόνηση…

Α) Την Πέμπτη 17/06/2021 στο κλειστό γυμναστήριο Ρεθύμνου «Μελίνα Μερκούρη» στις 10:45 (διάρκεια προπόνησης 11:00-12:30) τους παρακάτω αθλητές:

1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΣΙΚΟΣ (Ν. ΟΠΕΡ)
2. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΥΜΙΑΤΖΗΣ (Ν. ΟΠΕΡ)
3. ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΔΑΗΣ (Ν. ΟΠΕΡ)
4. ΑΡΗΣ ΓΙΑΛΑΚΗΣ (Ν. ΟΠΕΡ)
5. ΙΑΣΩΝΑΣ ΓΙΑΛΑΚΗΣ (Ν. ΟΠΕΡ)
6. ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΛΑΔΑΣ (Ν. ΟΠΕΡ)
7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΘΗΤΟΣ (Ν. ΟΠΕΡ)
8. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΙΤΑΔΑΚΗΣ (ΓΕΗ)
9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ (ΑΡΚΑΔΙ)
10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ (ΑΡΚΑΔΙ)
11. ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΣΚΑ (ΑΡΚΑΔΙ)
12. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΕΡΓΗΣ (ΑΡΚΑΔΙ)
13. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΚΑΤΣΑΣ (ΑΡΚΑΔΙ)
14. ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ (ΑΡΚΑΔΙ)
15. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΡΚΑΔΙ)

Β) Την Πέμπτη 17/06/2021 στο κλειστό γυμναστήριο Ρεθύμνου «Μελίνα Μερκούρη» στις 12:15 (διάρκεια προπόνησης 12:30-14:00) τις παρακάτω αθλήτριες:

1. ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΕΛΛΑ (Ν. ΟΠΕΡ)
2. ΠΑΠΑΔΟΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ (Ν. ΟΠΕΡ)
3. ΦΟΒΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ (Ν. ΟΠΕΡ)
4. ΒΕΝΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (Ν. ΟΠΕΡ)
5. ΒΕΡΓΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (Ν. ΟΠΕΡ)
6. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (Ν. ΟΠΕΡ)
7. ΜΥΓΙΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (ΑΡΚΑΔΙ)
8. ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ (ΑΡΚΑΔΙ)
9. ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΑΡΚΑΔΙ)
10. ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΑΡΚΑΔΙ)
11. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΑΡΚΑΔΙ)
12. ΜΠΑΡΟΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ (ΑΡΚΑΔΙ)
13. ΧΑΤΖΗΟΡΦΑΝΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΑΡΚΑΔΙ)

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ (της ΕΣΠΕΚ): Οι αθλητές/τριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα. Επιγονατίδες, Νερό. Αν είναι εν’ ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας της αθλήτριας με σφραγίδα Ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείο του.

Αν δεν υπάρχει Κάρτα Υγείας θα πρέπει να προσκομίσουν μία ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων. Χωρίς Ιατρική Βεβαίωση (κάρτα Υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία των κινητικών τέστ και προπονήσεων.

Επισημαίνεται ότι όλοι οι αθλητές/τριες θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν αποτελέσματα από self test ή rapid test. Παρακαλούνται οι αθλητές/τριες να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία.

JoyMachine

Rabona ad