Ανανεώθηκε η συνεργασία με ΑΕΚ για ακόμη τρία χρόνια

Α.Π. Σούδας | 7 Σεπτεμβρίου 2020, 17:10

Ανανεώθηκε η συνεργασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας, της ΑΕ Ατσιπόπουλου-Πρινέ και της ΑΕ Κατσαμπά με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ για ακόμη τρία χρόνια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την είδηση κοινοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της. Όσον αφορά τη συνεργασία με την Α.Π. Σούδας αποδεικνύεται στην πορεία του χρόνου ότι έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική και για τις δύο πλευρές, όμως το αξιοσημείωτο είναι ότι έχει αποδώσει σε επίπεδο παικτών, καθώς αρκετά Χανιωτάκια μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί στα Σπάτα για προπονήσεις με την Ένωση. Οι δε Κρητικές Ακαδημίες καταφέρνουν και έχουν μια επικερδή συνεργασία, λόγω της τεχνογνωσίας που διαθέτει ένα μέγεθος όπως η ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια με τους τρεις συνεργαζομένους συλλόγους στην Κρήτη. Πρόκειται για την Α.Ε. Κατσαμπά στο Νομό Ηρακλείου, την Α.Ε. Ατσιπόπουλου – Πρινέ στο Νομό Ρεθύμνου και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας στο Νομό Χανίων.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς σε αυτές τις περιοχές μπορούν να επικοινωνούν με τα εξής πρόσωπα:

➜ Στην Α.Ε. Κατσαμπά με τον κ. Γιάννη Ευαγγελόπουλο
➠ Τηλέφωνο: 6947447547
➠ Email: aekatsampa.academy@gmail.com

➜ Στην Α.Ε. Ατσιπόπουλου-Πρινέ με τον κ. Νίκο Μπερνάδο
➠ Τηλέφωνο: 6978773628
➠ Email: nbernados@hotmail.com

➜ Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας με τον κ. Αντώνη Παπαγεωργίου
➠ Τηλέφωνο: 6972216024
➠ Email: soudafootballacademy@yahoo.gr

Η Διεύθυνση Δικτύου εύχεται στους τρεις συλλόγους καλή επιτυχία και τη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας, προς όφελος των παιδιών αγωνίζονται σε αυτούς.»

Η επιβεβαίωση και από την πλευρά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας:

«Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την βελτίωση της αλλά και επιπλέον παροχών προς τους αθλητές της, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ (AEK FC DEVELOPMENT NETWORK) για τρία ακόμη χρόνια.

Στα πλαίσια της ανωτέρω συνεργασίας θα συνεχισθεί η παροχή τεχνογνωσίας από το Δίκτυο προς την Ακαδημία με συχνές επισκέψεις των υπευθύνων του Δικτύου στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στη Σούδα, με σεμινάρια επιμόρφωσης των προπονητών της Ακαδημίας καθώς και με παρακολούθηση των αθλητών μας μέσω προσκλήσων στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα για προπονήσεις και φιλικούς αγώνες.»

Μαζί με την ΑΕ Κρητών (επίσης για τρία χρόνια – ανακοινώθηκε η συμφωνία προ ημερών) το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ συνεργάζεται συνολικά με τους τέσσερις κάτωθι συλλόγους της Κρήτης:

➜ Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας (Χανιά)
➜ ΑΕ Ατσιποπούλου – Πρινέ (Ρέθυμνο)
➜ ΑΕ Κρητών (Ηράκλειο)
➜ ΑΕ Κατσαμπά (Ηράκλειο)

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards