Ανανέωση για “14” στον Μινώταυρο

Μινώταυρος | 19 Μαΐου 2023, 11:44

Την ανανέωση συνεργασίας με 14 ποδοσφαιριστές γνωστοποίησε ο Μινώταυρος, ξεκινώντας έτσι να "χτίζει" την ομάδα η οποία θα παρουσιαστεί την επόμενη περίοδο.

Oinolatris

Η ομάδα των Μουρνιών μεταξύ άλλων ανανέωσε τη συνεργασία και με τους Στέλιο Σεληνιωτάκη και Μανώλη Παπαδάκη, οι οποίοι είχαν την ατυχία φέτος να τραυματιστούν σοβαρά και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στάδιο της αποθεραπείας.

Η ανακοίνωση από το σωματείο των Μουρνιών:

Ο ΑΟ Μινώταυρος στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν πιο γρήγορης προετοιμασίας για τη νέα περίοδο ανακοινώνει πως προχώρησε σε ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές.

Ειδικότερα, στην ομάδα μας συνεχίζουν οι Γιώργος Λαζαρίδης, Γιάννης Περδικάκης, Βαγγέλης Θάνος, Βασίλης Γιαννουδάκης, Μανώλης Ανδρουλάκης, Γιώργος Πρωτοπαπαδάκης, Σταμάτης Νταγιάκος, Μιχάλης Μαξίμ, Κέβιν Πρέζια, Αρμάντο Σούλκε, Ευφραίμ Σταυρίδης και Γιώργος Αλεξάκης.

Επίσης, στον Μινώταυρο παραμένουν οι Στέλιος Σεληνιωτάκης και Μανώλης Παπαδάκης, οι οποίοι αυτή τη χρονιά είχαν την ατυχία να τραυματιστούν σοβαρά και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία, γεροί και δυνατοί για τη χρονιά που ακολουθεί.

Estrella

Rabona ad