Ανανέωσε Σολανάκη ο Απόλλων

Πόλο 8 Ιουνίου 2021, 14:25

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χανιώτη φουνταριστό, Μανώλη Σολανάκη, ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα πόλο της “ελαφράς ταξιαρχίας” έκανε γνωστό ότι ο Σολανάκης παραμένει έτσι στο δυναμικό του συλλόγου, όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Αλαμάνο. Υπενθυμίζεται πως στην ομάδα του Απόλλωνα αγωνίζεται και ένας ακόμα Χανιώτης και μάλιστα διεθνής, ο οποίος θα είναι και στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τους αγώνες στο Τόκιο, ο Κώστας Γαλανίδης.

Η αναφορά που κάνει ο Απόλλων είναι η εξής:

Ακρως δυναμικό μπάσιμο στο σκέλος των ανανεώσεων έκανε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, που ανακοινώνει την παραμονή στο ρόστερ της νέας σεζόν των Μανώλη Σολανάκη και Αλέξανδρου Αλαμάνου!

Ο 27χρονος φουνταριστός Μανώλης Σολανάκης αποκτήθηκε το περυσινό καλοκαίρι από την «ελαφρά ταξιαρχία» έχοντας σπουδαίες… περγαμηνές να τον συνοδεύουν και τη σεζόν που τελείωσε έδωσε τα διαπιστευτήριά του στην πισίνα.

Ακατάπαυστη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, σκληρές «μάχες» σε επίθεση και άμυνα, ασίστ, αλλά και σημαντικές κερδισμένες αποβολές ήταν μέρος των όσων παρουσίασε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ο Σολανάκης, ο οποίος και στα «μεγάλα» ματς είχε βροντοφωνάξει «παρών»! Εξαιρετική χρονιά συνολικά για τον 27χρονο Έλληνα διεθνή φουνταριστό, που συμφώνησε να φορά το σκουφάκι της «ελαφράς ταξιαρχίας» και τη νέα σεζόν.

Στον Απόλλωνα συμφώνησε να συνεχίσει για 4η σερί σεζόν και ο 21χρονος Αλέξανδρος Αλαμάνος! Ίσως ο πιο βελτιωμένος παίκτης του περυσινού πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Ο νεαρός all around επί της ουσίας αθλητής, αφού μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία τόσο ως περιφερειακός όσο και ως αμυντικός, είχε κι εκείνος εξαιρετική παρουσία τη σεζόν που τελείωσε, αποδεικνύοντας ότι μόνο τυχαία δεν επένδυσε σε εκείνον το καλοκαίρι του 2018, όταν και τον αποκτούσε, η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία».

Οι Μανώλης Σολανάκης και Αλέξανδρος Αλαμάνος εντάσσονται στο πρώτο «κύμα» των ανανεώσεων που θα έχουν και συνέχεια καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις της διοίκησης του τμήματος υδατοσφαίρισης με τους αθλητές του περυσινού ρόστερ. Το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ανανεώσεις και όχι μόνο.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad