Ανανέωσε με τον ΠΑΣ ο Περιστερίδης!

Super League 1 29 Μαρτίου 2016, 16:10

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Περιστερίδη προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα σε μια σημαντική εξέλιξη για τον Χανιώτη τερματοφύλακα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Περιστερίδης που είναι γνωστή η πορεία που καταγράφει στον ΠΑΣ, μεταξύ άλλων και μέσω της βοήθειας της στήλης του athlitiko “Χανιώτες εκτός συνόρων”, ανανεώνει έτσι με την ιστορική ομάδα των Ιωαννίνων για ένα ακόμη χρόνο.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρονται τα εξής: «H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας με τον τερματοφύλακα της ομάδας Κώστα Περιστερίδη μέχρι τις 30/06/2018».

Ο Περιστερίδης από την πλευρά του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα μου. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ. Ο ΠΑΣ είναι οικογένεια και όλοι με έχουν βοηθήσει από την πρώτη μέρα μου εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον κ. Τσελιόπουλο με τον οποίο δουλεύω καθημερινά και όλους τους συμπαίχτες μου. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια, να πάμε την ομάδα ακόμη πιο ψηλά και να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΣ».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania