Ανανέωσαν τρεις, αποχώρησε ο Δαραμάρας από ΑΕΜ

Γ' Εθνική 14 Ιουλίου 2017, 13:33

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, οι Χρήστος Μερτίρι, Μιχάλης Κριτσωτάκης και ο πρώην παίκτης του ΙΝΚΑ Νίκος Σηφάκης, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ΑΕ Μυλοποτάμου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ένας εκ των πρωταγωνιστών της ανόδου στη Γ’ Εθνική, ο Δήμος Δαραμάρας, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και σημείωσε 16 γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι ανακοινώσεις της ΑΕΜ:

Για Δαραμαρά:

Παρελθόν αποτελεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας Δήμος Δαραμάρας, που παρότι ήρθε το Γενάρη βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 16 τέρματα. 

Ο υψηλόσωμος φορ έπειτα από συζητήσεις με την διοίκηση αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα μας.

Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου αυτή έπαιξε και η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλιά Μπουλιό, που με έφερε στην ομάδα. Θέλω να τονίσω πως θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ήμουν συμπαίχτης με τόσο κάλους ποδοσφαιριστές άλλα και πολύ καλά παιδιά. Εύχομαι σε όλους τους καλή συνεχεία στη ζωή τους. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό team της περσινής περιόδου και όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Εις το επανιδείν».

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη λήξη συνεργασίας της με τον επιθετικό Δήμο Δαραμάρα. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Sifakis Mertiri Kritsotakis

Για τις ανανεώσεις:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας της με τους Χρήστο Μερτίρι, Νίκο Σηφάκη και Μιχάλη Κριτσωτάκη.”

 

Estrella