Ανανεώνουν το “ραντεβού” τους για τον όμιλο παραμονής

Θύελλα Καλαθ. Ηρακλής Νεροκούρου | 19 Νοεμβρίου 2016, 19:58

Το "ραντεβού" τους για τον όμιλο παραμονής ανανεώνουν Ηρακλής και Θύελλα Καλάθενων μετά το ισόπαλο 1-1 στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής που έγινε στα Νεροκούρου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει μάλιστα ήδη δύο βαθμούς από την ειδική βαθμολογία με το νέο σύστημα διεξαγωγής στον όμιλο παραμονής, όπου θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες.

Στο 35’ η Θύελλα δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ καθώς η κεφαλιά του Καρεφυλάκη σταμάτησε στο δοκάρι του Κελαϊδή.

Ο Γουνάκης έδωσε τελικά το προβάδισμα στον Ηρακλή στο 55’, όταν σκόραρε με σέντρα-σουτ από πλάγια θέση. Ο Βασίλης Ρενιέρης σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στο 81’ με προβολή από την σέντρα του Μ. Λουβιτάκη και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Θύελλα.

Στο 87’ ο Ουρούκου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο για τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα.

Την τεχνική καθοδήγηση του Ηρακλή, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μηνά, είχε ο Σπύρος Γαλάνης.

Διαιτητής: Ντοκάκης
Βοηθοί: Τσιλίκας-Δαράκης

Ηρακλής Νερ. (Σπύρος Γαλάνης): Κελαϊδής, Λ. Αγγελάκης, Γουνάκης, Μαυροδήμος, Κακαράς, Μανουσάκης, Μέμα, Παπαδάκης, Μπούτος (85’ Μουσούρης), Καλυκάκης (75’ Τ. Αγγελάκης), Τσακιρίδης

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Λουπασάκης (71’ Μαργαριτάκης), Καρεφυλάκης, Ουρούκου, Β. Ρενιέρης, Α. Ρενιέρης, Ν. Ρενιέρης, Βαλέρας, Μπαγλατζής, Σπ. Λουβιτάκης (64’ Μ. Λουβιτάκης), Κορναράκης (59’ Μπεντής)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis