Ανανεώνει ο Μαλόν, αλλάζει ριζικά

Super League 1 6 Αυγούστου 2016, 15:59

Σε... μεγάλο λίφτινγκ έχει προχωρήσει η Βέροια, καθώς οι αλλαγές που έχουν γίνει είναι πολλές και αναγκαστικές λόγω του περιορισμού των μεταγραφών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα περισσότερα συμβόλαια που έληγαν λύθηκαν, καθώς οι μόνοι που έχουν ανανεώσει είναι οι Γιώργος Καντιμοίρης και Πέδρο Άρτσε, ενώ το ίδιο θα πράξει και ο Ιβάν Μαλόν, που προπονείται κανονικά με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Έτσι, οι Σιόντης, Όστοϊτς, Βεργώνης, Ραούλ Μπράβο, Μπατιόν, Νέτο, Γεωργιάδης, Νάστος, έμειναν ελεύθεροι, τη στιγμή που οι δανεικοί (Ανάκογλου, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Κόλα) επέστρεψαν στις ομάδες που ανήκουν. Μάλιστα, οι Σιόντης, Όστοϊτς, Βεργώνης έχουν, ήδη, βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, καθώς έχουν υπογράψει σε Κέρκυρα, ΟΦΗ και Απόλλων 1926 αντίστοιχα.

Έτσι, είχαμε αρκετές αποχωρήσεις από το ρόστερ, ώστε να γίνουν και πολλές προσθήκες. Μέχρι τώρα έχουν φτάσει τις 13 στον αριθμό και αναμένεται να γίνουν 15 με τις μεταγραφές των Πάμπλο Ολιβέρα και Πάμπλο Βίτι, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν 1-2 κινήσεις ακόμα. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι έχουν αποτελέσει παρελθόν και παίκτες που είχαν συμβόλαια, όπως οι Μαγέφσκι, Καϊκούτ, Ετζενγκέλε, Γιουσούφ, Ναζλίδης, Μάνος.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania