Αναμονή με Μανούσο, συζητήσεις με Αιγινιακό για Ντεβέσα

Πλατανιάς | 19 Μαΐου 2016, 19:56

Το θέμα της μεταγραφής του Γιώργου Μανούσου ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στα Χανιά και συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας το ενδεχόμενο της συνεργασίας του, είναι στο επίκεντρο αυτή την περίοδο για τον Πλατανιά. Ωστόσο δεν είναι και το μοναδικό.

Επί της ουσίας, το θέμα με τον Μανούσο αποτελεί την απαρχή για την αντεπίθεση που θέλει να πετύχει ο Πλατανιάς στις μεταγραφές. Η επαφή με τον πρώην επιθετικό της Καλλονής έγινε και πλέον απομένουν τα αποτελέσματα, τα οποία θα μπορούσαν να σημάνουν πραγματικά ανά πάσα στιγμή, σίγουρα όμως όχι τόσο άμεσα.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς έχει ξεκινήσει την προσπάθεια για την απόκτηση του Ντιντάκ Ντεβέσα από τον Αιγινιακό από τη στιγμή κιόλας που για τον Ισπανό επιθετικό δόθηκε η σχετική εισήγηση από τον Γιώργο Παράσχο. Οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν μιλήσει ήδη για το ποσό που θα μπορούσε ο ποδοσφαιριστής να παραχωρηθεί στον Πλατανιά και σύντομα θα υπάρξει αποτέλεσμα.

Φυσικά, η αποχώρηση του Ράμος αλλά και το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει ο Μιλούνοβιτς, όπως και ο Ανγκούλο δημιουργούν την ανάγκη να υπάρξουν μεταγραφές, όπερ σημαίνει ότι ο Πλατανιάς έχει… πολλή δουλειά από εδώ και στο εξής προκειμένου να καταλήξει στους παίκτες που χρειάζεται τη νέα περίοδο.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad