Αναλαμβάνει ο Μέλάς και αναμένεται η ασφαλιστική ενημερότητα

Χανιά | 28 Ιουλίου 2016, 17:41

Ελπίδες σωτηρίας για τον Α.Ο.Χανιά, αφού, σχεδόν στο... 90', θα ρυθμιστεί η οφειλή προς το ΙΚΑ και η ομάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Ο Αθηναίος επενδυτής (με καταγωγή από την Μάνη) Γιώργος Μελάς αναλαμβάνει (μαζί με την ομάδα του), τα διοικητικά “ηνία” στον Α.Ο.Χανιά ωστόσο, για να μπει οριστικά το νερό στο αυλάκι θα πρέπει να ξεπεραστεί ο “σκόπελος” που ακούει στο όνομα …ΙΚΑ.

Ο Γιώργος Μελάς αφού έκλεισε τις διαδικασίες στα Χανιά, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, είναι πλέον στην Αθήνα και μάλιστα την Πέμπτη ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση του ΙΚΑ ώστε να επανενεργοποιηθεί η ρύθμιση των δόσεων προς το ασφαλιστικό ταμείο. Επί της ουσίας, οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ της επιστροφής των 100 δόσεων προς το ΙΚΑ από την ΠΑΕ ΑΟΧ, αφού η ομάδα θα μπορέσει να κάνει χωρίς “πονοκεφάλους” τον προγραμματισμό της.

Εκείνο που αποτελεί το “κλειδί” στην υπόθεση είναι να πάρει η ομάδα την ασφαλιστική ενημερότητα. Ασφαλιστική ενημερότητα που είναι απαραίτητη, αφού με το να μην καλύπτονται οι υποχρεώσεις της ομάδας προς το ΙΚΑ είχε κλειδώσει η επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η απάντηση για την ασφαλιστική ενημερότητα αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα ή την Τρίτη, ωστόσο τα δείγματα γραφής είναι θετικά, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν κατατεθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα προς αυτή την κατεύθυνση.

Με το Υπόμνημα που κατέθεσε από την Τετάρτη ο ΑΟΧ στο ΙΚΑ, πρόλαβε την προθεσμία της 30ης Ιουλίου. Μόλις ο ΑΟΧ πάρει το “πράσινο” φως από το ΙΚΑ τότε θα καταθέσει και τα χρήματα των 30 χιλιάδων ευρώ που έπρεπε να δοθούν μέχρι τις 30 του μηνός. Να διευκρινιστεί ότι τα χρήματα έχουν βρεθεί… Να σημειωθεί επίσης, ότι στα χρήματα αυτά είχαν συμπεριληφθεί και τρέχοντα έξοδα, τα οποία ενσωματώθηκαν σε παλαιότερα χρέη.

Τα επόμενα 24ωρα θα καθορίσουν τις εξελίξεις, ωστόσο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους, προς τη θετική πλευρά.

Vas Fou

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad