Ανακοινώθηκε το “διαζύγιο” με Βλάχο

Πλατανιάς | 20 Αυγ 2016, 17:52

Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Βλάχο από πλευράς Πλατανιά, με τη σημείωση ότι είναι «κοινή συναινέσει» (επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του athlitiko.gr). Στις δηλώσεις του ο τέως πλέον τεχνικός διευθυντής της ομάδας κάνει ειδική αναφορά στον Γιώργο Παράσχο και τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, τους οποίους και ευχαριστεί. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, κ. Γιάννη Βλάχο. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον και παράλληλα προσωπική ευτυχία.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιάννης Βλάχος, τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Πάνω από όλα, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παράσχο, τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες για το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια που ήταν και το συστατικό της επιτυχίας της ομάδας. Τέλος εύχομαι ολόψυχα η χρόνια που έρχεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη”».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad