Ανακοινώθηκε ο Παντέλης

Χανιά | 24 Φεβρουαρίου 2017, 14:00

Ο Νίκος Παντέλης είναι ο νέος προπονητής στον Α.Ο. Χανιά. Ο έμπειρος τεχνικός επρόκειτο να ήταν σήμερα στα Χανιά προκειμένου να παρουσιαστεί, αλλά αυτό αναβάλλεται για κάποια 24ωρα λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

planakis

Το σίγουρο είναι ότι ο Παντέλης χρίζεται ως διάδοχος του Σάκη Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, δίνοντας τα χέρια με τους διοικητικούς παράγοντες Γιώργο Μελά και Σωτήρη Μαυρονάσιο. Μάλιστα, την Κυριακή θα βρίσκεται στο Μάλεμε πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο ματς κόντρα στον Παναιγιάλειο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά είναι η εξής:

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη τύπου του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ κ. Σωτήρη Μαυρονάσιου στην οποία κύριο θέμα της ήταν η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας κ. Νίκο Παντέλη.

Για λόγους υγείας, ο κος Νίκος Παντέλης δεν κατέστη δυνατό να παρευρίσκεται σήμερα στα Χανιά και ως εκ τούτου η συνέντευξη θα δοθεί την Τρίτη 28/2/2017 στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο νέος προπονητής της ομάδας θα καθίσει κανονικά στον πάγκο στο παιχνίδι της Κυριακής 26/2/2017 στο ΜΑΛΕΜΕ με τον Παναιγιάλειο.

karta antonis garden
/psiloritischania